uvek u modi

Odmeren seksepil za prohladni oktobar: 3 stajliš načina da nosite mini-suknju ove jeseni

0

Ne, kratku suknju nećemo ostaviti u letnjoj sezoni! Ona i te kako zaslužuje svoje mesto u jesenjoj modi, a ukoliko je nosite na neki od ovih načina trendi izgled je zagarantovan

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Temperature padaju, vraćamo se mantilima, kaputima, jaknama, bundama, ali to ne znači da ne možemo da nosimo suknje i istaknemo noge u prvi plan, zar ne?

 

Opremite se toplim čarapama, poslušajte neki od ovih saveta i tokom jesenje sezone nastavite da uživate u lepoti uvek aktuelne mini-suknje.

 

  • Odaberite ravan kroj + širi gornji deo odeće

 

Ravna ruknja oštrih linija, bez obzira na to birate li pencil model preko kolena ili ne, uvek je dobar izbor za hladnije mesece jer nam pruža mogućnost da je kombinujemo s komotnijim košuljama, džemperima, bluzama... Naravno, predimenzionirana rolka u spoju s kariranom suknjicom izgleda veoma efektno na influenserkama, ali budite oprezni i ne birajte preterano široke i dugačke gornje delove odeće, a koristiće i ako upašete u suknju neki njihov delić.

 

  • Naglasite noge uz pomoć gležnjača

 


Ako ste spremili tople i atraktivne čarape, jednostavno ne smete da propustite priliku da se razmećete njima, zar ne? Umesto visokih čizama preko kolena, ove jeseni odaberite kratke čizmice koje će prekriti članke i u kojima će stopalima sigurno biti toplo, a uz to će istaći u prvi plan noge i učiniti da suknjica stoji još lepše.

 

  • Neka plisirana suknja bude statement komad

 

 

Ukoliko preferirate plisirane mini-suknje, nosite ih tako da baš ništa ne skreće pažnju s nje! Dakle, najjednostavniji jednobojni džemper, uz najjednostavnije čarape i najjednostavniju obuću. Jedino što može da bude posebno upečatljivo jeste kaiš (recimo, s nekom efektnom šnalom), koji će dodatno naglasiti svu lepotu plisir-suknjice!

 

 

 

makonda-tracker