neobično

I damski i senzualno, a uvek PUN POGODAK: Autfit kraljice Maksime stoji izvanredno ženama od 19 do 90 godina

1

Na prvi pogled bluza i suknja, a zapravo – šik haljina koja je prava modna lekcija o poslovnom stilu

foto: EPA-EFE/MISCHA SCHOEMAKER
foto: EPA-EFE/MISCHA SCHOEMAKER

Kada govorimo o stilu kraljice Maksime od Holandije, sve vrvi od detalja, boja, kontrasta, neobičnih krojeva, pa je pravo iznenađenje svaki put kada se ona odluči za sveden izgled. Ali i tad oduševi!


Supruga holandskog kralja Vilema svemu daje šik notu i svoj lični pečat, a sada je odabrala odevnu kombinaciju koja je pouzdan način da oduševite!

 

Maksima je juče prisustvovala otvaranju konferencije Sibos 2022 u Amsterdamu, gde je održala govor u svojstvu specijalne zastupnice generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za inkluzivno finansiranje razvoja.


Iako obično bira mnogo šarenog nakita i naizgled nespojive boje, za ovu važnu priliku holandska kraljica odabrala je praktičnost i jednostavnost, a ipak poslovnu eleganciju za primer. Njen izbor je Natan haljina koja izgleda kao da je sastavljena od pencil suknje maslinaste nijanse i bluze, a nosila ju je još 2014.

 


Donji deo haljine podseća na pripijeno model suknje do kolena koji je najjednostavniji način da se podstigne formalan izgled, srednji deo haljine sastoji se od umetnute veštačke crne kože, dok je gornji deo jednostavna teget bluza zatvorenog otvorenog okovratnika i sa 3/4 rukavima.

 


Sve je zaokružila Natan salonkama i efektnim minđušama, dok se opredelila za nisku punđu i praktičnost na prvom mestu.

 

 

makonda-tracker