nabavite ih što pre

Čine da zadnjica izgleda NE-VE-RO-VA-TNO! Omiljene farmerke Sofije Vergare oblikuju telo, u trendu su i vrlo POVOLJNE

0

Najskuplje nije uvek najbolje, a kolumbijska lepotica pronašla je model farmerki koji vaja njeno telo u čisto savršenstvo

foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Mnogo je u modnim krugovima rasprava o tome kakva je silueta idealna kada je reč o farmerkama, koji je to model koji figuru čini besprekornom.


Mlađe generacije preferiraju skinny džins, starije su ljubiteljke visokog struka bile one uske ili široke, ali sigurno je jedno: najbolje farmerke su one u kojima se osećate prijatno i samouvereno.

 

Tako je razmišljala i Sofija Vergara, kolumbijska glumica koja je poznata po tome što "ne izlazi " iz farmerki, a rado ih nosi i u ležernim i u poslovnim kombinacijama. Uglavnom bira modele koji su pripijeni, imaju visok struk, a završavaju se vodećim trendom sezone – zvoncarama!

 

Sofija Vergara
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pantalone zvonastih nogavica su jedan od najpopularnijih retro trendova ove godine, a Sofija Vergara pretežno bira modele koji imaju blago "zvono" i akcentuju njenu vitku figuru.

 

Kako pišu američki mediji, njen izbor su vrlo povoljne varijante iz Volmart kolekcije, za koje izdvaja oko 25 dolara, a ovakav džins pristaje i njenoj životnoj filozofiji.

 

Sofija Vergara
foto: Devone Byrd, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Pokušavam da prihvatim život, bez obzira na moje godine. Znam šta na mom telu izgleda najbolje, pa nosim ono što naglašava pozitivno i što umanjuje one stvari koje ne želim da akcentujem – istakla je Sofija jednom intervjuu.


Pored toga što ovakvi modeli čine da figure deluje izduženije i mršavije, ovakve farmerke su poznate i po tome što "oblikuju" telo i posebno ističu zadnjicu.

 

 

makonda-tracker