uvek aktuelne

Eto šta je zimska kombinacija bez premca! 4 suknje uz koje se najbolje slažu crne čarape

0

I u najhladnijim mesecima su suknje i haljine dobitna kombinacija, ali postoje i mala modna pravila kojih se treba pridržavati kad su u pitanju zimski stajlinzi

moda, jesen, zima, modna blogerka, čizme, suknja, autfit, stajling
foto: Shutterstock, Viktoria Minkova

Crne čarape su nezaobilazan izbor žena u zimskim mesecima, onda kada žele da, uprkos hladnoći, ponesu suknju... Nije svaka suknja, ipak, idealan izbor, koliko god se činilo da su crne najlonke klasičan komad.

 

 

Pogledajte uz kakve suknje crne čarape uvek dobro idu i čine perfektnu zimsku kombinaciju:

 

  • Crna

 

Ne postoji veći klasik od crne suknje, a uz šta se bolje slaže zimi nego sa crnim čarapama! Mini-suknja je klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a verovatno najseksepilnija je u standardnoj crnoj boji. Ako je u pitanju model sa različitim detaljima ili naborima, najbolje je da odaberete diskretnije crne čarape, a u suprotnom možete odabrati i neke sa suptilnijim uzorkom.

 

 

  • Tvid

 

Kada uz suknju od tvida odaberete čarape u boji kože, kombinacija će delovati klasičnije, ali crne čarape će stajling učiniti i šik i ležernijim, a lako možete iskombinovati sa ostatkom garderobe i obuće...

 

 

  • Plisirana

 

Plisirane suknje su iz sezone u sezonu sve popularnije, a osim onih standardnih u midi-dužini, u poslednje vreme izdvajaju se mini-modeli kariranog dezena. Mada na prvi pogled asociraju na engleske uniforme, u pitanju je supertrendi street style kombinacija. Uz plisiranu mini-suknju i crne čarape možete nositi i ravnu obuću i  izgledati sasvim elegantno.

 

 

  • Kožna

 

Kožna suknja uvek je IT komad — kao i kožne pantalone — a nudi nam se u različitim krojevima, na kopčanje, u raznim bojama... Pored standardno seksepilne crne kožne mini-suknje, odličan izbor su i one u kamel varijanti, ali i u crvenoj. Metalik kožne suknje sve su popularniji izbor influenserki, koje ih neretko biraju u ljubičastim nijansama (a ljubičasta je verovatno najveći hit ove sezone). Naravno, uz crne čarape svaka će izgledati šik, a one kao detalj će "smiriti" izgled.

 

 

 

makonda-tracker