bez greške

Za žene od 18 do 88 godina: Anđelina Džoli ima SAVRŠENU SUKNJU za ljubiteljke ravne prolećne obuće

0

Slavna glumica i kraljica neutralnih boja i jednostavnog damskog stila još jednom je pokazala da i praktičnost i odmerenost mogu da budu vrlo šik!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (46) definitivno je ostavila iza sebe stil po kom je bila prepoznatljiva devedesetih! Koža, krop topovi i muška odeća stvar su njene modne prošlosti, a proteklih godina, otkad sarađuje sa stilistom Džejsonom Boldenom, Anđelina je prošla kroz pravu revoluciju!


Svedene kombinacije, monohromatski spojevi, minimalističko oblačenje, neutralne boje, klasični šik... sve to odlike su stila Anđeline Džoli u poslednje vreme, a ona jednako spektakularno izgleda i na crvenom tepihu i kada je paparaci uhvate u kupovini s decom.

 

Još jednu izuzetnu, a tako jednostavnu kombinaciju glumica nam je pokazala pre nekoliko dana, prilikom šetnje sa ćerkom Vivijen u Los Anđelesu.


Zagrljene mama i ćerka su šetale i razgovarale prilikom šopinga, a Anđelina je izgledala vrlo otmeno u spoju tankog džemperka svetlosive boje i midi-suknje A kroja.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

U pitanju je bež suknja visokog struka, koja odlično izgleda na svakom tipu građe, a struk dodatno naglašava uz pomoć tankog kaišića napravljenog od istog materijala u kom je i sam odevni komad. Suknja je vrlo blago lepršava, od nešto krućeg materijala, i odlično se kombinuje je s ravnom obućom.


Anđelina je to imala na umu, pa ju je ponela s jednostavnim crnim baletankama, koje jednostavno obožava da nosi u prolećnim danima, a sve je začinila bež torbicom brenda Loro Piana, čija je cena 2.800 dolara.


Praktično, šik i spoj koji mogu da nose bukvalno svi!

 

 

makonda-tracker