njena moda za novembar

Garantuje utisak, ali... SLIP-SUKNJE su supertrendi i seksi, a svetske zvezde imaju pomalo BIZARAN trik za njeno nošenje

0

Slip-suknje definitivno su odevni komad koji vredi imati u garderoberu, ali Bruk Šilds i u novembru voli da je nosi — na svoj način

foto: Profimedia,  TheImageDirect.com
foto: Profimedia, TheImageDirect.com

Kada dođu hladni dani, stiglo je vreme za jakne, kapute, bunde i zimsku modu na najvišem nivou. Ipak, uvek postoje i oni koji iz ormara još uvek nisu izvukli svoju deblju garderobu, a čini se da Bruk Šilds, čuvena 56-godišnja glumica, spada u oba tabora!

 

 

Nekadašnja manekenka i glumica šetala je Njujorkom sa prijateljima i suprugom Krisom Henčijem u vrlo neobičnom izdanju. Dok je Bruk nosila pletenu belu oversized rolku i čizme u istoj boji, ukombinovala je ovo sa satenskom zelenom slip-suknjom s dubokim prorezom. 

 

Slip-suknje su uvek poželjan modni komad, mada obično se nose u toplijim mesecima tokom godine, jer su izrazito tanke. Obično se nose u najlon-čarape ili visoke čarape, a Bruk se oglušila o ovo modno pravilo. Ona nije nosila nikakve čarape, pa su se mnogi zapitali kako joj na pollovini novembra nije bilo hladno ovako odevenoj.

 

Bruk Šilds
foto: Profimedia, TheImageDirect.com

 

Bruk nije jedina poznata dama koja slip-suknju nosi na ovaj način.

 

Điđi Hadid je svojevremeno nosila slično izdanje, uz visoke čizme, a Rijana je bila najsmelija pa je jedne zime uz kratku slip-suknju ponela sandale!

 

 

 

makonda-tracker