kraljice leta

Nije važan samo DEZEN, tajna je u KROJU, DUŽINI I BOJI: Haljine i suknje koje će izgledati BOGOVSKI ovog proleća

0

Proleće je vreme kada na velika vrata ulaze haljine i suknje, pa se već s prvim toplim danima pitamo da li u oramru imamo nešto od prošle godine što će i ove sezone biti in.
 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Omiljeni odevni komadi velikog broja žena su suknje i haljine. Svake godine ulice velikih metropola su preplavljene ženama koje uživaju u prijatnim materijalima, laganim i jednostavnim komadima garderobe u kojima nikada nije vruće.

 

I ove godine na scenu su stupile fantastične haljine, a ako se pitate šta će biti u trendu ove godine, donosimo vam kratak vodič kroz krojeve, dezene i modele u kojima ćete biti zapažene.

 

 

Zelena boja

 

Pa da krenemo od boje. Zeleno je ultrapopularna boja ovog leta. U svim njenim varijantama. Maslinasto, svetlo zelena, boja trave ili pak ona nežna pastelna. Za koju god da se odlučite budite sigurni da nećete pogrešiti. Osim zelene u obzir mogu da dođu i barbi roze i narandžasta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta D. (@marti_7447)

 

Cvetni dezeni su uvek in

 

Godinama unazad cvetni dezeni su potpuni hit, naročito tokom toplih letnjih meseci. Košulje, bluze, haljine... Svi komadi garderobe koji su okupani sitnim, krupnim, šarenim ili jednobojnim cvetićima će biti u trendu.

 

Cvetići su toliko osvojili srca modnih znalaca da im nisu odoleli i kao dodatak cipelama, patikama, sandalama. Oni se mogu naći i na torbama, rajfovima, šnalama za kosu. Dakle, ljubitelji cvetića ovo je vaš trenutak da pokažete kako se nose cvetni dezeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Cody (@nicolecody.24)

 

Animal print i ove godine

 

Animal print gotovo nikad ne izlazi iz mode. Za koju god kombinaciju animal printa da se odlučite znajte da ćete biti u samom centru pažnje. Najjednostavnija crna majica u kombinaciji sa crno-belim animal printom može da izgleda bogovski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EFFE (@effe.concept)

 

Rese se vraćaju na velika vrata

 

Haljine i suknje sa resama i ove godine su preplavile crvene tepihe velikih svetskih metropola. Ukoliko želite da budete trendi obavezno jednu takvu uvrstite u svoj ormar. Osim na suknjama, rese su poželjne i na jaknama, pa zavirite u ormar, možda imate neku od pre desetak godina koja će se sada savršeno uklopiti. 

 

 

Maksi dužina, dozvoljen je svaki kroj

 

Ukoliko ste pasionirani ljubitelj haljina, ovo leto je kao stvoreno za vas. Iako vas leto možda više asocira na uske i kratke mini haljine, ovog proleća smo svedoci da su ipak maksi haljine svih krojeva više u trendu. U njima ćete se osećati prijatno, bićete opuštene i što je najvažnije neće vam biti prevruće. 

 

Ovo leto će biti uzbudljivo, na vama je samo da odaberete šta se vama od svega ovog najviše dopada.

 

 

 

 

makonda-tracker