zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 25. do 31. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 25. do 31. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: GDmitry/Shutterstock

STRELAC

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti kraj veze sa nekim od prijatelja ili ćete otići negde u velikom društvu. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u poslu i uopšte u vašem životnom stilu zahvaljujući nekoj ženi u vašem domu. Na primer, vaša majka ili prijatelj će doći i srediti vaše probleme, olakšavajući vam život. U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna i Mesecu u Vagi, što će doneti izvestan disbalans između poslova vaše porodice i dece, kao i vaših društvenih zadataka.

 

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec će u Škorpiji biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na važnu skrivenu komunikaciju sa ženom, što pomoći će da se nosite sa poslovima i problemima kod kuće. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda će vam poboljšanje u ljubavnom životu, izlazak ili nešto u vezi sa decom podići raspoloženje. Ako imate posao, onda će ovih dana doživeti rast.

 

JARAC

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje bi moglo da vam donese događaj u karijeri. Možda ćete postići neki cilj, ili ćete generalno promeniti svoje ciljeve i planove. Vaš šef može imati velike promene u planovima za vas. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera mogu doneti komunikaciju sa ženom koja će poboljšati vaše raspoloženje ili lični projekat. Moguć aspekt ljubavne prepiske. U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti preispitivanje planova za mesto stanovanja i neke ideje vezane za kupovinu doma. Takođe možete doći u sukob oko ambicija u karijeri i u poslovima vaše porodice.

 

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak na internetu. Takođe na ovaj dan verovatno ćete imati uspešnu komunikaciju sa prijateljima, zabavama i sastancima. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete razmišljati o privremenom odlasku u drugu zemlju. Takođe na ovaj dan ćete verovatno razgovarati sa ženom o pitanjima vašeg odnosa sa majkom i porodicom.

 

 

VODOLIJA

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje može da vam donese unapređenje, slavu, uspon, ali zahvaljujući starim vezama ili poslu. Takođe možete ići na putovanje negde gde ste već bili. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u finansijskim pitanjima u vezi sa stanovanjem ili porodičnim odnosima. Na primer, kontakt sa psihologom će pomoći u rešavanju sukoba u porodici ili će vam neka žena pomoći oko prodaje ili kupovine kuće.

 

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u karijeri ili cilju u karijeri kroz finansije i ličnu ušteđevinu. Takođe ovih dana je verovatna pomoć od žene u pitanjima vaših prihoda i štednje. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Moguć sastanak, putovanje, zabava.

 

RIBE

 

U ponedeljak, 25. marta, dogodiće se pomračenje u znaku Vage, koje bi moglo da vam donese transformacioni događaj koji se tiče vaših odnosa. Neko od vaših bližnjih može biti u kriznoj situaciji ili ćete vi biti ta osoba koja oseća da se u vašoj vezi sprema kriza. Za mnoge Ribe ovaj dan može doneti odluku o operaciji. U ovom istom sektoru imamo i lične strahove. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak ili neki predlog za odlazak na putovanje, obuku... 

 

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti neravnotežu između vašeg novca i porodičnog kapitala. Ili ćete se vi i vaš partner svađati oko toga ko je koliko doprineo porodičnom budžetu. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na komunikaciju sa ženom koja strukturira vaše misli i ideje o vama samima. Takođe možete dobiti dobar savet.

 

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vaše finansije će se verovatno poboljšati zahvaljujući dostignućima u karijeri ili pomoći nekog muškarca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

POMRAČENJE SUNCA MENJA SVET IZ KORENA?! Astrološkinja kroz ovu pojavu analizirala sudbine Zelenskog, Putina i uticaj na Srbiju

makonda-tracker