astro prognoze

Između MESECA i SUNCA: 5 znakova kojima će KORIDOR POMRAČENJA doneti snažne promene u život (od 25. marta do 8. aprila)

0

Koridor pomračenja je kratak period tokom kojeg se javljaju dva pomračenja jedno za drugim, Sunčevo i Mesečevo.

Koridor pomračenja počinjje od 25. marta i trajaće do 8. aprila
Koridor pomračenja počinjje od 25. marta i trajaće do 8. aprilafoto: Zolotarevs/Shutterstock

Prvo ovogodišnje pomračenje Meseca dogodiće se vrlo brzo: 25. marta! Uporedo sa ovim pomračenjem Meseca počeće važan energetski događaj – koridor pomračenja.

Za mnoge će ovaj period biti težak: doći će vreme karmičkih lekcija i duhovnog rasta. Al,i ovih 5 horoskopskih znakova treba da sačekaju koridor prolećnog pomračenja, jer će sa sobom doneti velike promene u životu!

 

Koridor pomračenja je kratak period tokom kojeg se javljaju dva pomračenja jedno za drugim, Sunčevo i Mesečevo. Ova pojava se obično dešava jednom u šest meseci i stoga će naše odluke i postupci tokom ovog perioda uticati na narednih 6 meseci.

 

Ovog puta koridor pomračenja počinje pomračenjem Meseca u Vagi i završava se potpunim pomračenjem Sunca u Ovnu. Energija na početku koridora pomračenja će nam skrenuti pažnju na probleme u komunikaciji i odnosima sa prijateljima i voljenima. Na kraju ovog perioda imaćemo energiju i hrabrost da ostvarimo svoj potencijal.

 

 

Najveće promene predstoje za ovih 5 horoskopskih znakova.

 

Ovan

 

Predstojeći koridor pomračenja Ovnu neće biti najlakši. Predvodi vas Mars, planeta akcije, ali u ovom trenutku će biti u Ribama, ne najaktivnijem znaku Zodijaka. Usmerite svoju energiju na upoznavanje sebe! koridor pomračenja će rasvetliti one okolnosti koje ometaju vaš duhovni i finansijski rast. Razmislite o značenju ovih okolnosti: da li ste zaista srećni sa ovim ljudima? Da li vam ovaj posao donosi zadovoljstvo? Iskoristite ovaj period da "očistite" svoj život.

 

Bik

 

Pomračenje Meseca u Vagi će proći kroz vaše 6. polje, Bikovi, treba obratiti pažnju na navike i odnos prema zdravlju. U poslednje vreme možda ste se osećali kao da vreme prebrzo leti, a život kao da prolazi pored vas. Vreme je da se oslobodite onih navika koje više nisu korisne! Do kraja perioda pomračenja, imaćete energiju da unesete nešto novo u svoj život; koristite ovu energiju mudro, i dobićete dugo očekivane plodove svog rada.

 

Ovnovi i Bikovi osetiće uticaj koridora pomračenja
Ovnovi i Bikovi osetiće uticaj koridora pomračenjafoto: Ironika/Shutterstock

 

Vaga

 

Ne plašite se da date prioritet svojim potrebama, Vage! Setite se konfliktnih situacija koje mogu nastati krajem marta – one će rasvetliti odnose bez ravnoteže. Završava se i važan ciklus koji je započeo u oktobru 2023. godine. Zaustavite se i pogledajte promene koje su se desile tokom ovog perioda. Koridor pomračenja je savršeno vreme za duhovni „preporod“, Vaga!

 

Strelac

 

Koridor pomračenja će početi u vašem 11. polju. Vreme je da proširite krug prijatelja i uspostavite korisne veze. Nove mogućnosti mogu se pojaviti preko društvenih mreža ili starog prijateljstva. Budite otvoreni za komunikaciju!

 

Strelčevi će moći da postignu svoje ciljeve
Strelčevi će moći da postignu svoje ciljevefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Kraj koridora pomračenja pomoći će vam da postignete svoje ciljeve: aktivna energija drugog vatrenog znaka biće povoljnija za vas od energije Vage.

 

Ribe

 

Za predstavnike horoskopskog znaka Ribe došlo je vreme za promene u finansijskom sektoru. Razmislite o svom pristupu materijalnom bogatstvu i do kraja koridora pomračenja pojaviće se nova prilika za karijeru! Vaša energija se menja i ljudi oko vas to primećuju. Pustite ljude oko vas da vam pomognu u važnim stvarima, a vi ćete dostići potpuno novi nivo intimnosti sa svojim najmilijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

makonda-tracker