zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 25. do 31. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 25. do 31. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: GDmitry/Shutterstock

LAV

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti komunikaciju sa nekim od rođaka, ili susret sa ljudima sa kojima ste komunicirali u prošlosti. Osim toga, možda ćete saznati nešto o nekom od svoje braće ili sestara (ujaci, tetke takođe mogu budu uključeni u ovo).  U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u okviru vašeg ličnog projekta, ali kroz komunikaciju sa ženom. Aspekt dobrog razgovora, saveta, komplimenta.

 

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti neki disbalans u komunikaciji sa osobom iz inostranstva, ili sa osobom koja vam pomaže u obuci ili napredovanju. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na pomoć žene u vezi sa vašim nekretninama i velikim finansijama. Na primer, odlučite da kupite ili prodate kuću.

 

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete napraviti veliki napredak u ljubavi ili će vaš lični projekat dobiti popularnost. Ako imate decu, onda oni mogu imati srećan i prijatan događaj, neko poboljšanje ili rast.

 

DEVICA

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje utiče na vaše samopoštovanje. Shvatićete koliko vredite u očima drugih ljudi. Takođe na ovaj dan možete dobiti veliki iznos, ili ćete imati određenu prekretnicu u pogledu vašeg ličnog prihoda. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u vašem ličnom napredovanju, poboljšavajući životni stil.

 

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti neravnotežu između vašeg novca i finansija vašeg partnera. Može doći i do spora oko toga šta učiniti sa porodičnim kapitalom. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na uspešnu komunikaciju sa ženom, što će na kraju poboljšati vaš odnos, a može uticati i na vaš imidž u očima drugih ljudi.

 

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno će biti akcenat na pitanjima porodice, stanovanja, susreta sa rođacima ili nekog događaja koji će unaprediti pitanja transformacije vašeg života. Ako ste hteli da prodate ili kupite kuću, onda će biti napretka u ovom pitanju.

 

VAGA

 

U ponedeljak, 25. marta, biće Pomračenje u znaku Vage, koje će možda staviti akcenat na vas, ali kroz prizmu odnosa sa drugima. Čini se da razumete da je vreme da promenite sve. Takođe možete odlučiti da napravite važne promene, ali kroz probleme sa zdravljem ili životnim stilom. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u nekoj ličnoj krizi vezanoj za vaše zdravlje. Na primer, doktorka ili koleginica će vam reći kako da pravilno iskoristite ličnu krizu kao plus ili vam jednostavno pomoći u rešavanju nekog teškog zadatka.

 

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti svađu ili neku vrstu nesporazuma sa partnerom. Možete odlučiti da ponovo potpišete ugovor ili promenite prethodno dogovorene uslove. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na napredak u zdravstvenim pitanjima zahvaljujući finansijskoj pomoći žene ili će vas razgovor sa nekom ženom uputiti u pravom smeru u pogledu posla ili načina života. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatna je uspešna komunikacija sa nekim od rođaka, što će na kraju dovesti do sklapanja sporazuma.

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje bi vam moglo doneti putovanje. Takođe na ovaj dan možete saznati tajnu ili će se pojaviti činjenice o vezama koje ranije uopšte niste znali. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera mogu vam doneti pomoć u pitanjima vezanim za odnose, a vaš ukupni ljubavni život će se poboljšati. U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti nesporazume po pitanju posla i razonode. I moraćete da promenite svoju radnu rutinu da biste se na kraju osećali bolje.

 

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na emotivnost u ljubavnim pitanjima. Očigledno ćete imati diskusiju o oblasti odnosa i dobićete pravi savet. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete moći značajno da rastete u pogledu zarade, jer ćete razumeti kako pravilno rasporediti vreme i resurse za svoje zdravlje. Pored toga, možda ste generalno dobrog zdravlja zbog poboljšanog kvaliteta života, sna ili ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker