samo obazrivo

Nekome su opasnost LJUDI, a nekom TONA odgovornosti: 4 znaka koji moraju da se paze tokom PUNOG MESECA U VAGI (25. mart)

0

Ako verujete u moć Meseca i njegov uticaj na ono što nam se dešava u svakodnevnom životu, sprema vam se nešto uzbudljivo – najvažniji deo i vrhunac lunarnog ciklusa!

Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji.
Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji.foto: Shutterstock

Pun mesec će izaći u znaku Vage i obeležiti prvo pomračenje meseca u 2024. godine u noći 25. marta.


Takozvani "Crvlji Mesec" najaljuje dolazak proleća i označava novo buđenje za sve horoskopske znakove.


Pun mesec uvek je simbol prekretnice i može se povezati sa isceljivanjem zatvaranjem nekih životnih poglavlja, a ako je u znaku Vage kao sada – sve će to bići intenzivnije i veće! Efekti punog meseca osetiće se i u danima nakon njega, pa je važno pripremiti se za sve ono što on može da nam donese.

Međutim, postoje četiri znaka Zodijaka koji treba da budu posebno oprezni...

 

Kome pun mesec u Vagi neće biti naklonjen?

 

  • Bik


Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju velike promene u profesionalnoj sferi tokom punog meseca 25. marta.

 

Pun mesec ima moć da nas oslobodi potisnutog besa i zbunjujućih emocija
Pun mesec ima moć da nas oslobodi potisnutog besa i zbunjujućih emocijafoto: Ironika/Shutterstock

Tona odgovornosti pašće na vaša pleća, pa je bitno da budete spremni da preuzmete svu tu težinu i uzmete stvar u svoje ruke kad zatreba. Ovo je vreme kada morate biti proaktivni i odlučniji u pogledu svog doprinosa na poslu.

 

  • Lav


Pun mesec koji izlazi u znaku Vage zapaliće u Lavovima kreativnu iskru!


To znači da će svet delovati prepunim beskrajnih mogućnosti, pa ovu energiju treba da iskoristite da istražite nove ideje. Ne upadajte u zamku da se uljuljkate u ono što vam je poznato, provereno i udobno. Ovaj period označiće i važnu prekretnicu u vašem životnom putovanju. Ne zaboravite da sagledate stvari malo šire i opštije i da se ne osvrćete unazad.

  • Strelac


Ovaj lunarni događaj mogao bi da uvede mnogo toga neočekivanog u vaš društveni život i donese vam nekoliko prilika da proširite svoju mrežu kontakata i mogućnosti. Međutim, moći ćete i da raširite krila i proširite vidike, što je Strelčevima uvek veoma važno zbog njihove urođene potrebe za istraživanjem i slobodom. U svakom slučaju, budite na oprezu jer nisu svi dobronamerni!

 

Pun mesec uglavnom dovodi do obrta, transformacije i neočekivanih preokreta, a može i da nam pokaže ono što je odavno bilo duboko u našoj psihi, ali nismo ga bili svesni.
Pun mesec uglavnom dovodi do obrta, transformacije i neočekivanih preokreta, a može i da nam pokaže ono što je odavno bilo duboko u našoj psihi, ali nismo ga bili svesni.foto: maxtimofeev/Shutterstock

Procenite šta vam je korisno, a šta opterećujuće i stavite svoje potrebe na prvo mesto. Proverite je li okruženje usklađeno s vašim novim prioritetima.

 

  • Ribe


U centru pažnje tokom ovog punog meseca biće vaše veze. Bilo da je profesionalno ili lično u pitanju, ovo je period da ojačate svoje veze s drugima i izgradite trajne odnose.


Promena vam je u kartama, ali ne smete da ubrzate taj proces i slobodno dozvolite da se stvari rešavaju duže.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker