astro prognoze

USPORAVANJE & vraćanje u prošlost: Šta retrogradna petlja Merkura donosi svim znakovima? (od 20. marta do 26. aprila)

0

Retrogradna petlja Merkura donosi nam "usporavanje razvoja" u aprilu kroz neke ljude ili obaveze iz prošlih dana.

Retrogradna petlja Merkura kroz neke ljude ili obaveze u prošlosti donosi nam nove prilike
Retrogradna petlja Merkura kroz neke ljude ili obaveze u prošlosti donosi nam nove prilikefoto: Shutterstock

Astrološkinja Julija Lifanova otkrila je zašto će nas baš sada astrološke prilike, od veza do karijere, primorati da se bavimo pitanjima koja su vezana za našu prošlost.

 

20. marta nastupila je prolećna ravnodnevica ili solsticij, kada je Sunce zašlo u prvi stepen Ovna i počela je takozvana astrološka Nova godina. Važno je da se Čvor budućnosti sada nalazi u ovom istom znaku, koji je povezan sa razvojem u životu svake osobe. Recimo da ste poslednjih meseci dugo čekali razvoj svog života, misleći da se ništa neće promeniti...

 

Budite uvereni da će se do 22. aprila desiti sve zamislivo i nezamislivo, jer Sunce u Ovnu sa Čvorom budućnosti će vas primorati da bukvalno uskočite u novu stvarnost!

 

Ipak, postoji malo izobličenje koje kvari celu sliku: 20. marta i Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju, koja počinje na 15 stepeni Ovna. To znači ceo period pomračenja od 25. marta do 8. aprila, kao i dok Sunce ne napusti znak Ovna, 20. aprila.

 

Kakva će "izobličenja" doneti Merkurova petlja u aprilu?

 

Uprkos činjenici da će nas univerzum sve gurnuti u nove realnosti vezane za odnose, posao i druge važne aspekte života, Merkur će „usporiti“ taj proces. 

 

Dobra vest je da Merkur nikada ne usporava stvari osim ako nije apsolutno neophodno. To znači da svaki poduhvat koji preduzmete zahteva od vas da se vratite i bolje pripremite teren za ovu novu stvarnost. Na primer, ako ste pozvani na posao, moraćete da prođete kroz period dodatnih pregovora, prikupljanja dokumenata itd.

 

Merkurova petlja u aprilu donosi usporavanja
Merkurova petlja u aprilu donosi usporavanjafoto: Grekov's, Shutterstock

 

Zašto će retrogradni Merkur usporiti razvoj života?

 

Pomračenje 8. aprila u Ovnu je vezano za žurbu, kada će se mnoge situacije desiti brzo i bez mnogo proračuna.

 

Jedina trezvena karika u ovom periodu divlje žurbe biće Merkur, koji će vas, u vidu ljudi ili obaveza iz prošlosti, podsećati na neke stvari koje ste zaboravili.

 

Stoga, budite sigurni, ako ste 20. marta počeli da shvatate da će neki sporazumi ili procesi morati da se preprave, onda zaista treba da obratite pažnju na ovo. U suprotnom, nećete dobiti napredak u budućnosti.

 

Retrrogradni Merkur će vas usporiti, ali to će biti dobro za vas
Retrrogradni Merkur će vas usporiti, ali to će biti dobro za vasfoto: Pixel-Shot/Shutterstock

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

wday.ru

makonda-tracker