astro prognoza

Ko mora da se čuva riskantnih kupovina, a koga PRATI SREĆA? Finansijski horoskop za svaki znak Zodijaka (do 11. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na polju finansija u narednim danima.

priliv pozitivne novčane energije čeka znak vage
priliv pozitivne novčane energije čeka znak vagefoto: Moobin/shutterstock

VAGA

 

Energija na finansijskom planu je pozitivna za vaš znak, pa će vas pratiti sreća. Ako pokušavate da zaradite dodatno, ovo je dobro vreme za to i neko će uočiti vaš talenat i sposobnosti.

 

ŠKORPIJA

 

Imaćete veliku podršku kad je u pitanju posao, ali savetuje se da svaki započeti posao privedete kraju u skorije vreme. U narednim danima imaćete priliv novca i sreću na finansijskom planu.

 

 

STRELAC

 

Trudite se da se više odmarate, da ne bi posao  uticao na zdravlje. Bez posebnih finansijskih problema. Ne menjajte svoje prioritete i ne usuđujte se na riskantne novčane poduhvate.

 

JARAC

 

Rešavaju se finansijske poteškoće. Ako budete pasivni, to može dovesti do novog finansijskog gubitka, pa je važno da budete marljivi, istrajni i završite na vreme posao koji imate. Budite ambiciozni jer će se isplatiti.

 

jarčevi rešavaju finansijske poteškoće
jarčevi rešavaju finansijske poteškoćefoto: PCH.Vector/shutterstock

VODOLIJA

 

Ispunjavajte obećanja i držite se svoje reči, bez lenjosti. U suprotnom, kršenje date reči može dovesti do finansijskih gubitaka i teškoća u budućnosti. Na poslu stabilno.

 

RIBE

 

Pozitivna energija privlači i novac. Nemojte ga trošiti škrto i samo na sebe, već i svoje voljene. Ribama je moguća romansa na poslu s kolegom.

 

Bonus video

Horoskop za 2023. godinu:

 

makonda-tracker