DA LI STE MEĐU NJIMA?

Nekome FINANSIJE, a nekome LJUBAV: 4 horoskopska znaka koja će PROCVETATI tokom PUNOG MESECA u Vodoliji (od 1. avgusta)

0

Proverite da li ste među znacima Zodijaka kojima će pun mesec doneti samo najbolje.

Sutra nas očekuje prvi avgustvoski pun mesec.
Sutra nas očekuje prvi avgustvoski pun mesec.foto: Shutterstock/jakkapan

Sutra, 1. avgusta dogodiće se pun mesec u Vodoliji.

 

Pun mesec u astrologiji predstavlja vrhunac emocionalnih stanja i često se smatra vremenom za naglašavanje i oslobanje dubokih osećanja.

 

I dok će neke znakove, ovaj pun mesec dobro protresti, za 4 horoskopska znaka će ovaj mesec biti blagosloven. 

 

  • Ovan

 

Pun mesec u Vodoliji će podstaći vaš društveni život. Navikli ste da preuzmete vođstvo kao pionir zodijaka, posebno kada morate da iznosite nepopularna mišljenja.

Ova osobina postaje još očiglednija kada ste okruženi ljudima koji dele vaše vrednosti.

 

Ne treba da se plašite da podelite svoju perspektivu jer je jedinstvena i važna, i ima potencijal da poboljša živote drugih u vašoj zajednici. Sjajan je trenutak da se povežete sa ljudima do kojih vam je stalo, bilo da su prijatelji, kolege ili potencijalni partneri.

 

Naći ćete se u žestokim debatama, što će vam omogućiti da pokažete svoju harizmu i podelite svoja razmišljanja. Iskoristite ovu priliku da ojačate svoje veze i negujete saradnju. Nemojte se plašiti da se dovedete u nezgodne društvene situacije, iskustvo će vam pomoći da rastete.

 

Kao rezultat toga, vaš društveni život će biti istaknut, a ovaj pun mesec će vas inspirisati da se samopouzdano izrazite. Sa svojom smelom, strastvenom energijom, možete pozitivno uticati na svoju zajednicu i inspirisati one oko sebe.

 

  • Blizanci

 

Ovaj pun mesec će naglasiti vaš inovativan i nekonvencionalan pristup mišljenjima i uverenjima, Blizanci. Ova lunacija će vam pružiti prilike da otvoreno izrazite svoje misli, pogotovo o pitanjima koja zaslužuju više pažnje i diskusije.


Vaša prirodno radoznala i komunikativna priroda će zablistati, ohrabrujući vas da svoje ideje i mišljenja delite na otvoreniji način. Ovaj trenutak bi takođe mogao biti prelomni trenutak u vašem šegrtovanju.

Blizanci su otvoreni za nove ideje i perspektive.
Blizanci su otvoreni za nove ideje i perspektive.foto: Shutterstock

Ovo može biti početak ili kraj kursa ili studije koju ste završili. Nove informacije koje sada otkrijete mogu biti deo koji nedostaje koji upotpunjuje sliku u vašem umu i omogućava vam da razumete stvari na dubljem nivou. Vreme je da ovo razmotrite kao prekretnicu na vašem putovanju ka većem znanju i ličnom razvoju. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive.

 

Vaša otvorenost za nova iskustva će vas pozicionirati da iskoristite prilike koje vas očekuju. Otkrićete da istražujete nove oblasti znanja, širite svoje vidike i usavršavate svoje veštine. Štaviše, ova lunacija vas motiviše da uspostavite veze sa ljudima koji dele vaša interesovanja. Iskoristite prednosti ovih obogaćujućih interakcija da biste proširili svoju mrežu i eventualno sarađivali na nekim uzbudljivim projektima.

 

Ovo će biti dobar trenutak. Pozvani ste da izrazite svoja različita gledišta i da prihvatite nove ideje. Iskoristite ovaj pun mesec na najbolji način tako što ćete unaprediti svoje obrazovanje i proširiti svoje znanje.

 

Otkrićete nove stvari za učenje i smislene veze sa drugim inteligentnim ljudima ako ste hrabri i radoznali.

 

  • Lav

 

Obratićete više pažnje na svoje romantične veze, Lavovi. Vaš cilj od početka vaše astrološke sezone je da u potpunosti izrazite ko ste i da zablistate svim svojim sjajem. Bez obzira na to, zastaćete na ovaj veoma poseban dan da razmislite o tome kako vaši odnosi podržavaju vašu potrebu za slobodom i autonomijom.

 

Kao Lav, tražite partnera koji prepoznaje i ceni vašu jedinstvenu suštinu, kao i vašu individualnost. Želite ljude koji ne pokušavaju da priguše vaše jako svetlo, ali koji vas vide i pažljivo slušaju.

 

Pun mesec će osvetliti one u vašem romantičnom životu koji vas podstiču da budete najautentičniji i pomaže vam na vašem putu ka ličnom ispunjenju. Moći ćete da preispitate svoje odnose i utvrdite da li ispunjavaju vaše potrebe i ciljeve. Iskoristite ovu prosvetljujuću energiju za otvorene razgovore sa svojim partnerima o tome šta oboje želite i šta očekujete jedno od drugog.

Autentičnost je veoma važna za Lava i ključno je da vam ljubavni odnosi omoguće da se u potpunosti razvijete i osećate ispunjeno u vašoj vezi.

 

Ako ste u vezi, pun mesec može pomoći vama i vašem partneru da ojačate vašu emocionalnu vezu, stvarajući okruženje u kojem se oboje osećate ugodnije da ste otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

 

Ako ste slobodni, sada je možda dobar trenutak da upoznate nove ljude koji dele vaša uverenja i koji će vas ohrabriti dok težite nezavisnosti i ispunjenijim životom.

 

  • Jarac

 

Jarčevi, bićete zabrinuti za svoje resurse i finansije tokom ovog punog meseca.  Uprkos činjenici da ste skloni da stvarima pristupate sa tradicionalnog stanovišta u mnogim aspektima, imate sklonost da upravljate svojim finansijama na napredne i originalne načine.

 

Kao rezultat toga, pun mesec vam pruža odličnu priliku da kreativno razmišljate i eksperimentišete sa novim načinima da organizujete i upravljate svojom materijalnom imovinom.

 

Kao zemljani znak, prioritet dajete svojoj finansijskoj i materijalnoj sigurnosti.

 

Poznati ste po tome što ste praktični i dobri sa novcem. Ova lunacija vas, s druge strane, primorava da razmislite o inovativnim i kreativnim rešenjima za optimizaciju vaših resursa.

Jarčevi  su uvek praktični
Jarčevi su uvek praktičnifoto: dhiecobain, Shutterstock

Pitate se kako možete da poboljšate korišćenje svojih sredstava, čak i ako još uvek ne planirate velike promene. Ovo bi moglo uključivati traženje novih prilika za investiranje, eksperimentisanje sa različitim strategijama upravljanja novcem ili razmatranje projekata koji mogu generisati dodatni prihod.


Vaš pristup je promišljen i pragmatičan, što će vam pomoći da donosite informisane finansijske odluke. Iskoristite ovo vreme mudro tako što ćete sprovesti istraživanje i, ako je potrebno, konsultovati se sa stručnjacima.

 

Ne morate sve da okrećete naopačke preko noći. Pun mesec je vreme za svesnost i razmišljanje, i možete kreirati izvodljiv akcioni plan da svoje ideje sprovedete u delo tokom vremena

 

BONUS VIDEO

 

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

 

 

 

makonda-tracker