astro prognoza

Ko mora da se čuva riskantnih kupovina, a koga PRATI SREĆA? Finansijski horoskop za svaki znak Zodijaka (do 11. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na polju finansija u narednim danima.

ŽENE ROĐENE U ZNAKU BIKA PROCVETAĆE NA PLANU FINANSIJA
ŽENE ROĐENE U ZNAKU BIKA PROCVETAĆE NA PLANU FINANSIJAfoto: Dean Drobot/Shutterstock

Pored ljubavi i uopštene astro prognoze, šta možete očekivati na polju finansija u narednim danima:

 

OVAN

 

Sledi zatišje na polju posla i novca, a to bi trebalo da vas podstakne da nešto preduzmete. Potražite savet od ljudi za koje znate da su ostvareni na finansijskom i karijernom planu, a ta vaša inicijativa će se pretvoriti u pravi uspeh u skorijoj budućnosti.

 

BIK

 

Finansijski život će vam procvetati, a važno je da ostanete u tokui kontaktu s ljudima, kao i da se fokusirate na nalaženje novih kontakata, koji će vas podstaći na velike poslovne poduhvate.

 

BLIZANCI

 

Čuvajte se riskantnih kupovina, ulaganja i trošenja. Verujte svojoj intuiciji i posvetite se usavršavanju na poslovnom planu i potencijalnom sticanju novih znanja i veština.

 

RAK

 

Morate da se aktivirate na poslovnom planu kako biste održali finansije "iznad vode" i da ne gubite finansijsku sreću. Potrebna vam je motivacija i energija, a vodite računa da ne gubite zdravlje zbog brige o poslu.

 

devicama sledi vreme finansijske sreće
devicama sledi vreme finansijske srećefoto: Bobex-73/shuttertstock

LAV

 

Odlično vreme za posao, mada ćete na njemu provoditi više vremena. Ako imate talenat ili hobi koji možete da unovčite, pravo je vreme za to ili za nalaženje novog načina za dodatni izvor prihoda. Svakako, budite oprezni.

 

DEVICE

 

Ovo je vreme finansijske sreće, pa ćete moći da povećate prihode ili da uložite manje trud da biste dobili jednako dobre rezultate. Dobro raspoloženje na poslu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker