U AVGUSTU 2023.

Kako će PUN MESEC u Vodoliji uticati na svaki znak Zodijaka? Škorpije se SELE, jedan znak OSTVARUJE SNOVE

0

Retrogradna Venera pravi scenu, sve se okreće neveroatnom brzinom, dolaze ozbiljne promene 

Pun mesec u Vodoliji donosi velike promene
Pun mesec u Vodoliji donosi velike promene foto: Shutterstock / Dzhulbee

Dok sunce sija kroz njegov znak vladavine, Lav, u vazduhu je aura razigranosti i strasti. Autentičnost je naša najveća prednost, posebno kada se uzme u obzir kako će pun mesec u Vodoliji u avgustu 2023. uticati na svaki horoskopski znak.

 

Uz to, ako ste razmišljali o svojim šarolikim razmišljanjima ili se pitate kako možete da kultivišete svoje talente za veće dobro, poželećete da proverite gde se nalazi astrološka osa Lava-Vodolije na vašoj natalnoj karti. Na kraju krajeva, pored svedočenja kako se vaše manifestacije ostvaruju, puni meseci osvetljavaju ono što je skriveno od našeg svesnog uma.

 

Ovogodišnji pun mesec u Vodoliji biće 1. avgusta u 14.31. Simbol prosvetljenja, slavlja i kulminacije, sunce čini direktnu opoziciju Mesecu tokom ove lunarne faze, što takođe služi kao poziv za ravnotežu između božanske ženske i svete muške energije u nama.

 

 

Takođe je važno primetiti uticaj retrogradne Venere u Lavu, posebno sada kada je Južni čvor u tranzitu u Vagi kojom upravlja Venera. Bilo u finansijskom smislu ili u pogledu naših odnosa, ovo nas ohrabruje da razjasnimo želje našeg srca i jedinstvene sisteme vrednosti. 

 

Ovan


U ovom periodu sve će se vrteti oko posla, ali ćete uspeti i da izgradite svoju individualnu slobodu, pošto će Mesec dostići svoj vrhunac punoće u Vodoliji, preko vaše društveno svesne 11. kuće ideala, prijateljstva i osećaja pripadnosti svetu. Ako doživite blokade svakodnevnim vezama, nemojte se obeshrabriti. Dobra vest je da će vaš nebeski vladar, Mars, biti u harmoničnom energetskom toku sa srećnim Jupiterom, približavajući vas vašem emocionalnom ispunjenju i osećaju bezbednosti. Saturn će takođe nastaviti da vas uči magiji vere i predaje.

 

Kako će pun Mesec u Vodoliji uticati na Ovnove?
Kako će pun Mesec u Vodoliji uticati na Ovnove?foto: Valeriy-S/shutterstock

 

Bik


Muza koja stoji iza vašeg osećaja autoriteta i profesionalnih poslova biće istaknuta pod ovim punim mesecom. Na kraju krajeva, to će se spustiti na vašu 10. kuću reputacije, koja je takođe najjavnija tačka u vašoj natalnoj karti. Najbolji deo? Srećni Jupiter je na vašoj venerinskoj teritoriji, a Mars u vašoj petoj kući ljubavi, strasti i samoizražavanja. Bilo da se radi o ličnom ili profesionalnom, inspirisani ste da preuzmete neophodne rizike i dobijate nebesku podršku u tom procesu. 

 

Blizanci


Spremni ste da istražite druge horizonte. Kada bi vas pitali kako ili zašto, ne biste mogli da im date odgovor, ali ipak, nešto u vama zna da je vreme. Bilo lično ili profesionalno, verovatnije je da ćete u ovom trenutku preispitati svoj osećaj sigurnosti, ali samo zato što je Merkur (vaš nebeski vladar) u opoziciji sa Saturnom. Verujte svojim instinktima, bezbedno je to učiniti. Takođe, dok Uran prolazi kroz vašu tajnu 12. kuću, vi ste skloniji da se krećete u tajnosti. Ništa loše u tome, jer će vas uzemljeni trigon Mars-Jupiter intuitivno voditi. Očekuje vas novi svet u kome možete slobodno da izrazite svoju individualnost.

 

 

Rak


Pažljivije posmatrate sve, od vaših intimnih zajednica do vaših zajedničkih resursa. U ovom periodu može doći do problema u prijateljstvima i problemima u komunikaciji na društvenim mrežama. Isto važi i za one koji zarađuju za život iz nekonvencionalnih izvora prihoda. Srećom, uz podršku plodonosnog trigona Mars-Jupiter, imaćete pomoć koja će vam pomoći da iz problema brzo isplivate. Logistika ove odluke možda neće odmah imati smisla, i to je u redu. Zabeležite svoja intuitivna preuzimanja, finansijski ili u smislu kreativnih potencijala. 

 

Lav

 

Rođeni ste da preuzmete vođstvo, ali sa moći dolazi i odgovornost. Ovo je posebno tačno kada se uzme u obzir predstojeći pun mesec, jer će zapaliti vašu posvećenu sedmu kuću dogovora, kompromisa. A sa vladarima Vodolije koji zapaljuju vašu osmu kuću intimnih zajednica i 10. kuću autoriteta, kosmos od vas traži da budete brutalno iskreni prema sebi, posebno kada se radi o budućim obavezama. Retrogradna Venera je još jedan istaknuti faktor, jer nastavlja da vas dovodi unutra, kao način da dobijete jasnoću o tome šta iskreno cenite, bilo lično ili profesionalno.

 

Kako će pun Mesec uticati na znakove Zodijaka?
Kako će pun Mesec uticati na znakove Zodijaka?foto: Arman Novic/shutterstock

 

Devica

 

Utemeljivanje vaših dugoročnih vizija i snova zahteva određenu dozu hrabrosti i predaje. Srećom, kada mesec puni vašu šestu kuću rituala, detalja i dužne pažnje, postoji prilika da dobijete jasnoću/uvid koji vam je potreban da biste nastavili sa svojim budućim poduhvatima. Ako se ovo vrti oko značajnog partnerstva ili posvećenosti, napeta opozicija između vašeg nebeskog vladara, Merkura i retrogradnog Saturna može izazvati osećaj ograničenja i oklevanja. Ako je potrebno, napravite pauzu, ali se oslonite na okrepljujuću suštinu Marsa u svom znaku, posebno dok ste u harmoniji sa Jupiterom. Neke stvari su vredne rizika, Device.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker