čuvajte se

Ovi horoskopski znakovi bi mogli da imaju NOVČANE PROBLEME: Pun mesec u Vodoliji nekome donosi iznenadni trošak

0

S nastupanjem punog meseca u Vodoliji možemo očekivati da će pripadnici pojedinih znakova ući u finansijske poteškoće, a dok neko jednostavno ne ume s parama, drugima će iskrsnuti nešto neočekivano

prazan novčanik mogao bi da iznenadi pripadnike triju znakova Zodijaka
prazan novčanik mogao bi da iznenadi pripadnike triju znakova Zodijakafoto: quadshock/Shutterstock

Večeras, 1. avgusta, nastupa pun mesec u Vodoliji, odnosno avgustovski plavi supermesec, koji nam donosi nove prilike, talas mogućnosti da konačno otkrijemo šta u naše živote unosi nemir.


Polje Vodolije zavladaće 11. kućom prijateljstva, globalnih i ličnih veza i budućih aspiracija, a kako će pun mesec osvetliti ove teme, neminovno se nameće pitanje finansija.


Što se tiče predstojećeg punog meseca, tri horoskopska znaka mogla bi posebno da imaju probleme kada je reč o materijalnim dobrima.

 

  • Bik


Energija punog meseca daće odličnu poziciju pripadnicima ovog znaka Zodijaka, naročito ako su nedavno promenili posao ili preuzeli na sebe neke nove obaveze.


Ukoliko ste dugo na istom poslu i zadovoljni ste njime, iskoristite moć Meseca da ojačate svoj položaj, tako što ćete osluškivati svoju intuiciju i zauzimati se za svoje ideje.

 

avgustovski pun mesec naziva se plavi supermesec i ove godine nastupa 1. avgusta
avgustovski pun mesec naziva se plavi supermesec i ove godine nastupa 1. avgustafoto: Shutterstcok/jakkapan

Međutim, ne dajte da vas zavara to što je na poslovnom planu sve stabilno – astrolozi Bikovima predviđaju novčane probleme. Najverovatnije će biti u pitanju neki nepredviđeni troškovi, iznenadni i veliki, pa bi bilo dobro da to dočekate pripremljeni i ne rasipate se.

 

  • Rak

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaće u narednom periodu poteškoće da završe svoje zadatke, kako one na poslu, tako i privatno. Primetićete da odugovlačite, da vam nedostaje inicijative i da se radije bavite nekim starim i zaostalim problemima nego novima, koji su isto tako neizbežni.


Što se tiče novca, on bi mogao da bude pomalo opterećujuće pitanje s nastupanjem punog meseca, naročito u kombinaciji s već pomenutim izbegavanjem problema. Recimo, ako niste redovno plaćali račune, sada to dolazi na naplatu i očekujte da ćete značajno olakšati novčanik u jednom danu.

 

Trudite se da stavite na papir sve za šta ćete u narednom periodu morati da izdvojite značajnije svote i pažljivo planirajte potrošnju.

 

  • Jarac

 

Osobama rođenim krajem decembra i u drugoj polovini januara novac i samopoštovanje biće od suštinskog značaja, a u tome da se lakše usidrite pomoći će vam svest o novcu i vašim potrošačkim navikama.

 

pun mesec 1. avgusta donosi novčane poteškoće nekim horoskopskim znakovima
pun mesec 1. avgusta donosi novčane poteškoće nekim horoskopskim znakovimafoto: Lizavetta, Shutterstock

Pun mesec će osvetliti vašu drugu kuću, koja se povezuje s imovinskim pitanjima, bogatstvom i siromaštvom, dobicima i gubicima, zaradom... Mogao bi, međutim, da izazove potrebu da zakopate svoje emocije ispod kupovine, što može dovesti do neplaniranih troškova i rasipanja.


Zato pogledajte dublje u sebe i zapitajte se da li vam je zaista potrebno to na šta ste želeli da potrošite novac i preispitajte svoj odnos prema njemu.
Potrudite se da ne kupujete ono što vam suštinski ne treba i ovaj dragocen savet pratite i u naredne dve nedelje.

 

 

BONUS VIDEO Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra

 

makonda-tracker