astro

Kratak VIKEND HOROSKOP od 8. do 9. juna: Lavovi, ljubav je u vazduhu, jedan znak treba da napravi KORAK UNAZAD

0

Ovaj vikend će zahtevati da budete maksimalno prilagodljivi 

VIKEND HOROSKOP OD 8. DO 9. JUNA
VIKEND HOROSKOP OD 8. DO 9. JUNA foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Horoskop za vikend Strelac: 8. i 9. jun 2024

 

Izgleda da su putovanja na kartama, Strelce. Verovatno je da ćete biti odvedeni na vikend koji će vam umiriti dušu i dati vam vremena da se povežete sa sobom i svojim voljenima. Pokušajte da odete na digitalnu detoksikaciju ovog vikenda da biste se zaista uronili u svoje okruženje.

 

Horoskop za vikend Jarac: 8. i 9. jun 2024

 

Ovo je ključno vreme za tebe, Jarcu. Ne možete sada da skinete pogled sa lopte. Iskoristite vikend da odredite strategiju pristupa svojim ciljevima i zacrtate narednih nekoliko koraka. Vaš disciplinovan pristup će dati rezultate.

Horoskop za vikend Vodolije: 8. i 9. jun 2024

 

Vreme je da se opustite. Naporno ste radili prošle nedelje i sada možete da uživate kako želite. Prepustite se brizi o sebi ili priuštite sebi kupovinu, zaslužili ste!

 

Horoskop za vikend Ribe: 8. i 9. jun 2024

 

Istražite svoju duhovnu stranu ovog vikenda. Uronite duboko u svoje mentalno stanje i dozvolite vežbama koje smiruju vašu dušu da vam pomognu da obradite emocije koje ste osećali poslednjih nekoliko dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker