astro

Šta nam donosi MLAD MESEC u Blizancima? Ovih 5 horoskopskih znakova očekuju VELIKE PROMENE

0

Nadolazeći period mladog Meseca imaće velikog uticaja na čak 8 znakova Zodijaka, a koji su to znakovi i kakve ih promene očekuju, pročitajte u nastavku teksta. 

Mlad Mesec u Blizancima donosi velike promene
Mlad Mesec u Blizancima donosi velike promenefoto: Zolotarevs/Shutterstock

Nadolazeći mladi Mesec odvija se u inteligentnim, društvenim i prilagodljivim Blizancima. To znači da vaša radoznalost, mašta i komunikacijske veštine dolaze do izražaja.

 

Pravo je vreme da iskoristite svoj pun intelektualni potencijal, te razvijate nove ideje i istražujete. Upustite se u nove avanture i poznanstva, obogatite svoj život novim ljudima i dešavanjima, a novim šansama ne govorite ne!

 

Mladi Mesec u Blizancima znači pojačanu mentalnu aktivnost i iskakanje iz pređašnjih kalupa. Treba se prepustiti ovoj novoj energiji, ali je istovremeno i pažljivo preusmeriti na nešto korisno, kako nam misli ne bi previše lutale, a telo i duh bili uznemireni.

 

U ovom periodu, emocije mogu biti pojačane. Sa jedne strane, stalna potreba Blizanaca da racionalizuju sve oko sebe može uticati na preterano potiskivanje osećanja. Potpuno druga krajnost tome su preterano izražene i nekontrolisane emocije, koje nas mogu dovesti u stanje da samo želimo da ih utrnemo i jednostavno više ne osećamo ništa. 

 

Joga i vežbe disanja biće vam dobar saveznik, a ovaj mladi Mesec iskoristite za iskazivanje ljubavi prema sebi i drugima, te ostvarivanje svih svojih potencijala.

 

Nastupa sezona Blizanaca
Nastupa sezona Blizanacafoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

 

Znakovi koje očekuju značajne pozitivne promene:

  1. Blizanci 
  2. Vaga
  3. Lav
  4. Ovan
  5. Vodolija

 

Znakovi na koje mlad Mesec u Blizancima nepovoljno utiče: 

 

  • Devica
  • Strelac
  • Ribe

 

Dopustite sebi da se menjate i rastete. Fokusirajte se na svoju budućnost radije nego na prošlost i iskoristite sve prednosti koje vam nadolazeći period nudi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

 

makonda-tracker