6. jun je taj dan

Ogromne promene vam se smeše: 4 horoskopska znaka koje bi MLAD MESEC U BLIZANCIMA mogao da obasja velikom srećom

0

Ukoliko je vaš znak, podznak ili Mesečev znak na ovom spisku, planete su vam naklonjene od danas

Mlad mesec u Blizancima nastupa 6. juna i donosi novi početak
Mlad mesec u Blizancima nastupa 6. juna i donosi novi početakfoto: Zolotarevs/Shutterstock

Kada je u pitanju uticaj nebeskih događaja na naše živote – ako verujete u astrologiju sve počinje mladim mesecom, koji obeležava novi početak, novo poglavlje i nove životne prilike.


Ukoliko spadate u znakove na koje će naredni mlad mesec najviše uticati, vi ste među srećnicima!


Mlad mesec koji nastupa 6. juna biće u znaku Blizanaca, a on pokreće pozitivnu i stimulativnu energiju koja će vam pomoći da započnete nove projekte, naučite nove stvari i uspostavite uzbudljive društvene veze.

Na koga će najviše uticati mlad mesec u Blizancima?


Kako ističu astrolozi, četiri horoskopska znaka najsnažnije će osetiti uticaj mladog meseca u Blizancima na početku juna.


Ako je među njima vaš znak Zodijaka, podznak ili ništa manje važan Mesečev znak, možete očekivati mnogo pozitivnih promena, uključujući velike ideje i nova prijateljstva.

 

Mlad mesec uvek označava novo životno poglavlje
Mlad mesec uvek označava novo životno poglavljefoto: Max4e Photo/Shutterstock
  • Blizanci


Ako se tokom ovog mladog meseca osećate preplavljenije nego obično, verovatno je razlog to što je vaš solarni povratak bio intenzivan i uzbudljiv.


S ekspanzivnim Jupiterom, koji se sada kreće kroz Blizance, sve u vezi s vašim identitetom postaće naglašenije, pa možete očekivati da ćete doživeti lični razvoj. Čak i ako vam se ne čini tako, postići ćete značajan napredak i možda čak za nekoliko meseci osetiti koliko su vam ovi dani bili dragoceni.


Šta da očekujete? Nove i čvršće veze sa svojom okolinom, bolji odnos prema prošlosti, jače samopoštovanje.

 

  • Devica


Pripadnici ovog znaka nisu često poznati po izražavanju i razumevanju svojih emocija, iako su veoma sklone preteranoj analizi i intelektualizaciji. Tokom ovog mladog meseca, možda ćete biti preplavljeni intenzitetom svojih osećanja, jer će osvetliti vašu četvrtu kuću, koja se odnosi na dom i porodicu.


Osvrtaćete se često na svoju prošlost, korene, pretke, neka naizgled zaboravljena, ali izuzetno važna poglavlja koja vas čine osobom kakva jeste.


Šta da očekujete? Postavljanje temelja za svoju budućnost, u vidu zasnivanja novog odnosa, porodice ili fizički, nešto u vezi s nekretninama, kao i odbacivanje loših navika i bolje odnose u životu.

 

Mlad mesec se u astrologiji vezuje za novi početak
Mlad mesec se u astrologiji vezuje za novi početakfoto: muratart/Shutterstock
  • Strelac


Junski mlad mesec je za Strelčeve podsetnik da ne postoji formula za savršenu vezu. Ako ste imali problem u odnosima s nekim, to ne znači da ta osoba nije s vama na istoj strani – možda se samo ne razumete i ne komunicirate dovoljno otvoreno.


Mlad mesec u Blizancima utiče na vašu sedmu koju, koja se odnosi na partnerstvo, pa će istaći istine kojima treba da se pozabavite. Pokazivaćete više empatije.


Šta da očekujete? Više razumevanja za druge, kao i temeljniju analizu. Bićete veoma maštoviti i intuitivni, a ipak ostati nogama čvrsto na zemlji i svesni realnosti, koliko god nekada bila neprijatna.

 

  • Ribe


U srcu ste sanjar, pa ste uvek imali uzvišenu viziju o tome kako će izgledati vaša budućnost. Junski mlad mesec osvetljava vašu 10. kuću, koja se tiče karijere i imidža u javnosti, pa ćete biti veoma inspirisani da unapredite svoje dosadašnje uspehe i proširite svoj uticaj.


Ako verujete u moć manifestacije, ovo je sjajan period za to, ali je važno da najpre budete iskreni sami sa sobom u vezi s tim šta želite da postignete. Za uspeh su potrebni logika i mašta.


Šta da očekujete? Fokusiranje na sopstvenu perspektivu i uspešno identifikovanje kako da dođete do ostvarenja ciljeva, najverovatnije na osnovu sopstvenog iskustva, odnosno kako sve već ispuniti starije planove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker