astrologija

Njima će u JUNU biti naklonjena SREĆA: Ovim znakovima zodijaka će u narednih mesec dana sve IĆI OD RUKE

0

Sreća je prevrtljiva stvar i neće svi imati sreće ovog juna.

SREĆNICI U JUNU
SREĆNICI U JUNUfoto: Shutterstock / Look Studio

Astrolozi su govorili o onim znacima koji će moći da dostignu nove visine i najuspešnije započnu leto. U junu neće svi predstavnici Zodijačkih sazvežđa biti naklonjeni zvezdama i planetama, ali to ne znači da treba da očajavaju.

 

Čak i za dole navedene znakove, sreća neće večno trajati. Postoji mnogo načina da privučete novac i finansijsku sreću koja će pomoći da svaki od njih postigne dugo očekivani cilj i započne leto kako treba.

 

S obzirom da će Venera i Merkur zameniti jedno drugog najsrećniji će biti oni na koje najmanje bude uticao Jupiter. Retrogradni destruktivni Jupiter neće svoju lošu energiju usmeriti na sledeće znakove.

Blizanci


Blizancima će biti veoma teško da promene svoj život na bolje. U junu ih očekuju mnoge poteškoće i problemi zbog Merkura i Marsa, ali će na kraju biti mnogo povoljnih promena, posebno u ljubavnoj sferi - u drugoj polovini meseca. Recept za junsku sreću za Blizance je jednostavan – ostavite se i uživajte u životu. Treba verovati u sebe i suočiti se sa budućnošću i sadašnjošću. Što se tiče Jupitera, on neće moći da slomi duh Blizanaca i da u njima izaziva sumnje i bezrazložno malodušje.

 

Devica


Devica će zaista uspeti da sklopi mnogo uspešnih poslova, ali će morati i da rade više nego inače. Moguće je da se javi nove ponude za posao. Ne treba ih odbijati, jer finansijski deo života može postati mnogo bolji zbog njih. Oslanjajući se na svoju intuiciju, Device će moći da poboljšaju svoje živote i da se izvuku iz krize. Jupiter ih neće sprečiti da zauzmu vodeću poziciju tamo gde najmanje očekuju.

 

DEVICE ĆE IMATI SREĆE U JUNU
DEVICE ĆE IMATI SREĆE U JUNUfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Jarac


Jarčevi će u junu moći da stave tačku na porodične nesuglasice. Aktivan način života biće spas za one koji provode puno vremena na poslu. Fizička aktivnost će pomoći u održavanju tonusa tela i ojačaće imunološki sistem. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na snove: u njima će Jarci moći da nađu odgovore na pitanja koja ih se tiču.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker