astrologija

Dolazi vreme suočavanja s TRAUMAMA: Astro prognoza od 1. do 14. marta za svaki znak horoskopa (HIRON + ČVOR budućnosti)

0

Veruje se da se u natalnoj karti Hiron nalazi tamo gde postoji određeni bol čoveka, pa će doneti suočavanje s traumama.

Suočavanje s bolom, traumama i agonijom stiže u prvoj polovini marta
Suočavanje s bolom, traumama i agonijom stiže u prvoj polovini martafoto: Subbotina Anna/Shutterstock

Strelac

Vaša trauma će biti povezana sa temom ljubavi i načinom na koji drugi ljudi izražavaju svoju ljubav prema vama. Moguće je da ćete shvatiti da dozvoljavate drugima da se prema vama ponašaju na način koji ne pokazuje poštovanje.

 

Jarac

Vaša trauma će biti vezana za temu odnosa u porodici i stambeno pitanje. Gde je moj dom, gde se osećam udobno i dobro? Situacija sa vašom majkom i vaše nezadovoljstvo iz detinjstva koje vas sprečavaju da postanete ono što jeste i želite da budete može izbiti na površinu.

 

Vodolija

Vaša trauma će biti vezana za temu odnosa sa rođacima, a vaša pitanja braći i sestrama mogu biti u prvom planu. Ogorčenje na reči onih koje ste smatrali svojom „ekipom” može isplivati na površinu.

 

Ribe

Vaša trauma će biti povezana sa temom novca i samopoštovanja, i shvatićete da su finansijska pitanja ta koja vas proganjaju i da vaše samopoštovanje indirektno zavisi od vašeg bankovnog računa.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker