astro kombinacije

Njih kao da su sama nebesa spojila: 13 ASTRO PAROVA koji imaju šanse da zauvek ostanu zajedno uz strast, smeh, ljubav...

0

Kada su u pitanju astro parovi, postoji 13 kombinacija koje se slažu bolje nego svi ostali.

Ko su najbolji astro parovi?
Ko su najbolji astro parovi?foto: Shutterstock / Pixel-Shot

Vaš znak rođenja je ključ psihološke kompatibilnosti sa drugim ljudima.

 

Štaviše, neki horoskopski znaci imaju astrološku predispoziciju da budu zajedno i stvaraju najjače i najsrećnije zajednice.

 

1. Ovan i Vodolija

 

Kompatibilnost: 100%

Zajedno im nikada neće biti dosadno, što njihovu zajednicu čini veoma zanimljivom i održivom mnogo decenija nakon venčanja. Ovo je redak slučaj kada ljudi mogu prilično skladno stvoriti zajednički porodični posao i ne pokvariti lične odnose.

 

2. Bik i Rak

 

Kompatibilnost: 93%

Shvataju jedni druge ozbiljno, uz skrivene potrebe i želje. Bik i Rak mogu da se ponose bliskom fizičkom i emocionalnom vezom, što se ovih dana ne sreće često. Veoma je dirljivo kako su ovi znakovi iskreno vezani jedni za druge i zahvalni svom partneru za ovu zajednicu.

 

 

3. Blizanci i Jarac

 

Kompatibilnost: 97%

Ovi znaci imaju fenomenalnu duhovnu vezu, zahvaljujući kojoj osećaju partnera čak i na daljinu. Bukvalno na drugom sastanku oboje imaju osećaj da se poznaju čitavu večnost.

 

4. Rak i Ribe

 

Kompatibilnost: 90%

Ovi znaci su na istoj talasnoj dužini. Oni se dobro razumeju i ponose se svojom sposobnošću da izgrade jake odnose. Ne moraju se prilagođavati tuđim hirovima, jer su toliko slični. Dobro se slažu, jer objektivno ocenjuju svog partnera, a takođe su u stanju da saosećaju i prave ustupke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker