astrologija

24. FEBRUAR donosi vam iznenađenja: 3 horoskopska znaka koji će imati sreće u ljubavi tokom punog meseca u Devici

0

Ljubavne promene, susrete i iznenađenja tokom punog meseca posebno treba da očekuju 3 znaka Zodijaka.

Da li će vaš znak imati ljubavnu sreću za vreme punog meseca?
Da li će vaš znak imati ljubavnu sreću za vreme punog meseca?foto: Anton27/Shutterstock

Februar 2024. je mesec jake energije, jer nas pored konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje prelep pun mesec u Devici sa trigonom sa Jupiterom.

 

Topla i prijatna energija bukvalno će  biti u vazduhu – samo se prepustite zaljubljivanju i slobodno prihvatite taj poziv na kafu!

 

3 horoskopska znaka koja će imati sreće u ljubavi

 

Bik

 

Pun Mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, sa trigonom sa Jupiterom u vašem znaku. Možda ćete sresti osobu koja će uticati na vaše samopoštovanje i reči te osobe o vama će promeniti vaše shvatanje ljubavi. Najverovatnije se možete sresti tajno ili će osoba biti povezana sa vašim poslom. Moguć aspekt kancelarijske romanse.

 

Pun mesec u znaku Device uticaće, jasno, na Device
Pun mesec u znaku Device uticaće, jasno, na Devicefoto: Darkfoxelixir/Shutterstock

 

Devica

 

Pun mesec 24. februara nastupa u vašem znaku; imaćete vedar događaj, jer ćete biti u centru pažnje! Najverovatnije će vam neka osoba priznati svoja osećanja ili reći nešto što će uticati na vaše mišljenje o vezi. Na primer, shvatićete da ste nosili ružičaste naočare o razumevanju suštine ljubavi, ali sada će one pasti.

 

Ribe

 

Pun mesec u sektoru veza doneće vam susret sa muškarcem, kao i sumiranje romanse koja bi mogla da traje od 15. septembra 2023. godine. Najverovatnije ćete 24. februara imati značajan sastanak sa muškarcem, a on može biti prilično ozbiljan i stariji od vas.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker