došao je do 107 kg, rekao je – DOSTA!

Izgubio je više od 30 kg, a ne krije svoje tajne: Bejbi Lazanja je ceo život bio "debeljuškast", a onda je uradio ovo

0

Hrvatski predstavnik na Evroviziji ne želi da ističe svoje trbušnjake i telo da ne bi kod drugih izazvao osećaj nesigurnosti, ali ne krije kako mu je pošlo za rukom da se reši viška kilograma i transformiše figuru

Bejbi Lazanja je predstavnik Hrvatske na Evrovziji u Malmeu i glavni favorit za pobedu
Bejbi Lazanja je predstavnik Hrvatske na Evrovziji u Malmeu i glavni favorit za pobedufoto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Muzičar Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić, ovogodišnji je predstavnik Hrvatske na Evroviziji i glavni favorit za pobedu.


Iz dana u dan mu kladionice daju sve veće šanse da osvoji ovo takmičenje svojom zaraznom pesmom "Rim Tim Tagi Dim", a mladi pevač šarmirao je region i Evropu s lakoćom i pre početka Evrovizije u Malmeu i prvog nastupa.


Bejbi Lazanja prava je senzacija i svakodnevno daje intervjue, a nakon pobede na Dori, hrvatskom izboru za evrovizijskog predstavnika, za emisiju "Zdravlje na kvadrat" pričao je o mnogim temama, pa i o tome kako je uspeo da transformiše svoj izgled.

Kako je objasnio, godinama je kuburio s kilogramima, sve dok vaga nije pokazala više od 100 kilograma.


Ceo život sam bio debeljuškast i imao sam u jednom trenutku 107 kg. I onda sam rekao: "Okej, sad je dosta! Moram nešto da preduzmem". Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam zapeo za džiju-džicu i onda – teretana, ishrana. Evo, ovo jutro sam se merio, sad imam 75 kg – istakao je pevač.

 


Kako je objasnio, vežbanje mu toliko prija da jedva čeka da se pompa oko njegovog učešća na Evroviziji smiri kako bi mogao da nastavi da trenira istim tempom.


To mi je jedna od najvećih, recimo top 10 stvari koja mi fali u svemu ovome, da sam izgubio vreme za vežbanje, ali da! Pre sam trenirao čak i šest puta nedeljno, a sada sam spao na jedno tri puta nedeljno i fali mi, iskreno, teretana. Baš zbog toga se i veselim kad će sve ovo stati da mogu nazad na pumpanje, u tišini gurati gvožđe – objasnio je Bejbi Lazanja.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

U suštini, volim biftek, u njega sam se nedavno zaljubio, ribu isto volim. Počeo sam razmišljati, iako sam daleko od ikakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam baš skroz tamo. Strah me je, je li normalno ovoliko mesa konzumirati? To mi je pitanje nad glavom koje da proučim – iskren je pevač.

Kako je objasnio, ne želi da ističe preterano svoju transformaciju na društvenim mrežama da ne bi nekome izazvao osećaj nesigurnosti.

 


– Tako sam na Instagramu imao par slika gde sam "išredan" iz teretane, pod dobrim svetlom, trbušnjaci... I onda sam maknuo te slike jer nisam sebe hteo predstavljati na taj način jer to nije ono što ja jesam svaki dan. Ne želim drugima nabijati nikakve komplekse. Želim sebe predstaviti što lošije, to bolje. U smislu izgleda – naglašava Marko.

 

BONUS VIDEO

Majka srpske predstavnice uzbuđena pred Evroviziju

 

makonda-tracker