astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 6. do 12. maja: Vodolijama neka vraća STARI DUG, jedan znak čeka velika BRIGA i neočekivani trošak

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što savetuju astrolozi ove nedelje, a tiče se vaših finansija 

NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA
NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Sa finansijskim horoskopom lakše je ne samo planirati novčana pitanja, već i upravljati drugim oblastima života. Na kraju krajeva, naše mogućnosti često zavise od našeg finansijskog blagostanja. Ove nedelje će mnogi znakovi Zodijaka imati priliku da reše probleme.

 

Da biste se osećali samopouzdanije od 6. do 12. maja, kao i da sigurno idete ka svojim finansijskim i radnim ciljevima, astrolozi savetuju da pratite novčane znakove za svaki dan u nedelji.

 

Sasvim je moguće da će nam noćna svetila pomoći da idemo pravim putem slanjem jednostavnih i nekomplikovanih tragova. Merkur i Venera su jaki i kreativni, a situacija je generalno stabilna, jer ove nedelje neće biti većih astro događaja. Dolazi vreme stabilnosti.

Ovan


Za Ovnove je važno da unapred planiraju svoje troškove za ovu nedelju. Odmah je vredno napomenuti da će kupovine i finansijski poslovi ići po planu - normalan tok života će se vratiti. Ovnovi pri kupovini treba da slede logiku i da ne donose odluke sa osećanjima, jer im to neće pomoći da sada uštede novac i smanje verovatnoću neproduktivnog trošenja. Živite bolje u okviru svojih mogućnosti, ne zaboravljajući da se razmazite malim stvarima.

 

Bik


Biku će ova nedelja možda izgledati lako, a mnogim ljudima ovog znaka će zaista biti tako. Nevolje će nestati u pozadini, crna traka će početi da ustupa mesto beloj. Nema potrebe da delegirate važne odgovornosti na nekog drugog. Ako se propusti neka prilika, prekorite sebe i krivite sudbinu. Kupovina će biti od velike pomoći.

Blizanci


Spontane odluke dovešće Blizance do gubitka novca, ali promišljeni koraci mogu se pokazati izuzetno isplativim. U finansijskoj i poslovnoj sferi, sada je važno da se ne rukovodite srcem, već umom, posebno u onim stvarima gde su velike sume novca u pitanju. Blizanci će im pomoći da privuku priliv finansija, ali za to ne treba da se plaše komunikacije i timskog rada. Bolje je ne davati prazna obećanja sebi i drugima.

 

Rak


Rakovi ne bi trebalo da postavljaju sebi nerešive zadatke. Od 6. do 12. maja važno je da se ne plašite da idete napred. U ovom slučaju, mnogi Rakovi materijalni i finansijski ciljevi će početi da se ostvaruju. Važno je održavati red ne samo u prostoriji, već i na radnom računaru i na radnom mestu. Što se tiče kupovine, nema ograničenja. Rakovi mogu kupiti stvari koje ih čine srećnim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker