astrologija

Pridržavajte ih se i život se može promeniti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 1. do 7. januara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u prvoj sedmici januara.

Kakve savete astrolozi imaju za vaš znak horoskopa?
Kakve savete astrolozi imaju za vaš znak horoskopa?foto: Kiyko Andrey/Shutterstock

Strelac

Ako niste pristalica masaža, možete to da promenite. Zapravo, prijaće vam da to radite sami u kućnim uslovima. Izdvojte vremena, koristite kremu koju volite ili omiljena eterična ulja. Ovaj ritual će vas neočekivano opustiti.

 

Jarac

Došlo je vreme da stvorite povoljnu karmu za svoju budućnost. Nesebično pomozite nekome ne očekujući ništa zauzvrat, ne govoreći nikome o tome. Ovo je mnogo teže nego što se čini na prvi pogled, ali je vredno toga.

 

Vodolija

Ostvarite svoje „želje“ ove nedelje. Sagledajte svoje mogućnosti, ali u svemu utome budite sigurni da ispunjavate sebi barem jednu malu želju – ovo će vam otvoriti vrata za realizaciju većih planova.

 

Ribe

Pokušajte da nosite sa sobom ili na sebi minimalnu količinu veštačkih materijala ove nedelje. Naravno, teško ih je u savremenom svetu potpuno isključiti, ali neka bar ono što je direktno uz telo bude napravljeno od prirodnih materijala. Ovo će pozitivno uticati na vaše blagostanje i zdravlje, piše wday.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker