da li je 2024. vaša godina?

Jupiter vam donosi VELIKU sreću: 4 horoskopska znaka mogu očekivati BLAGOSTANJE i uspeh u karijeri 2024.

0

Neki znakovi Zodijaka mogu očekivati veliki napredak i uspeh tokom 2024. godine, zahvaljujući uticaju Jupitera.

Da li vam Jupiter donosi sreću 2024. godine?
Da li vam Jupiter donosi sreću 2024. godine?foto: Olezzo/Shutterstock

Četiri horoskopska znaka će imati najviše sreće u karijeri u 2024. godini usled uticaja Jupitera– pogledajte da li ste među njima!

 

Bik

 

Očekuje vas fenomenalan april i jednako vedar maj!

Veliki Stelijum odvija se u vašem znaku, predvođen Jupiterom, kao i vašom vladarkom Venerom, od 16. do 23. maja.

 

Pripremite se na veliku sreću koja može doneti veliki kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za nasledstvo, ali i investicije.


Ako imate sopstveni posao, onda vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno finansijski obavezati.

 

Za one koji rade u velikim finansijskim kompanijama– možete se nadati ozbiljnoj povišici.

 

Takvi astro-događaji događaju se izuzetno retko, pa možemo sa sigurnošću reći da bi trebalo da se "ubacite" u maksimalnu brzinu, pa čak i rizikovati u aprilu i maju 2024. godine.

 

Budite uvereni, biće opravdano.

 

Blizanci

 

U junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – ovo je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvideti.

 

Sličan aspekt je postojao i 2012. godin,e pa ako ste tada na neki način imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali u širim razmerama.

 

U junu 2024. dogodiće se trigonski aspekt između Jupitera i planeta velikih finansija, Plutona, što može donijeti i finansijski uspeh i slavu.

 

Obe planete su društvene, pa često "podižu" znakove u koje ulaze.

 

Jupiter je u vašoj karijeri odgovoran za partnere, klijente i pravna pitanja, a Pluton vlada vašom kućom posla, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

 

Ispada da vam se može ponuditi karijera u uspešnom i najverovatnije međunarodnom timu – Pluton će biti u stranom sektoru.

 

Ako niste planirali da se preselite, onda možete da se pojavite na naslovnici časopisa, objavite svoju knjigu ili jednostavno steknete popularnost, piše Atma.

 

Lav

 

U aprilu i maju biće odlučena važna situacija u vezi sa vašom karijerom i profesionalnim ostvarenjem – Jupiter će zajedno s Uranom stajati na vrhu vaše karte,  a on je i odgovoran za rang i status.

 

Ovo je snažno razdoblje postignuća koje vas može odvesti izvan čak i vaših ličnih ideja i želja – Uran često donosi neverovatan splet okolnosti kada vas sama volja sudbine i neke okolnosti ‘lansiraju’ u vrh.

 

Definitivno ćete proslaviti neviđeni uspeh tokom mladog meseca u Biku – 8. maja vam se može ponuditi nova pozicija ili ćete sami otići na posao s velikom platom.

 

Takođe, oštar i uspešan zaokret može biti povezan s vašim radom na internetu.

 

Devica

 

Od 1. do 3. juna očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u trigonski aspekt s Plutonom iz vašeg radnog sektora.

 

Očekuje vas unapređenje, najverovatnije uz povećanje plate – Venera, koja vlada vašom kućom novca, biće u konjunkciji s Jupiterom od 28.  maja do 18. /juna 2024. – očekujte finansijski rast.

 

Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, prehrane, čeka vas uspeh.

 

Bonus video

Kalendar vatrogasaca za 2024.

 

makonda-tracker