Veliki GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu: Ovan bi mogao da upozna SRODNU DUŠU, a koga čeka MORE PROBLEMA?

0

Bikovi, Jupiter vam je pružio prilike koje se ne propuštaju, doživećete poslovni bum i bićete zadovoljni onim što ste postigli, kao i onim što radite.

VELIKI GODINŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU
VELIKI GODINŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINUfoto: Shutterstock / Madrigal8

Nećete tražiti dlaku u jajetu, ali ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere povećaće vaš uticaj na druge u ovom smislu, ali za mnoge će se to dešavati postepeno, čak će vam izgledati nevidljivo, piše Ehoroskop.net

 

Tek kasnije ćete postati svesni koliko je efikasan. Blizanci, do maja/maja ćete verovatno balansirati stroge kriterijume ili nemoguće zahteve prema drugoj strani, a onda ćete posle 26. 5. postati ljubazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji.

 

Uz povremene gunđale jadikovke, ali zanemarljivog karaktera. Zbog optimizma, koji će tokom naredne godine pobeđivati u borbi sa pesimizmom, uspećete da održite dobro raspoloženje kako u sebi tako i u društvu osobe do koje vam je stalo.

 


OVAN

 

LJUBAV: Tokom većeg dela godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita za vašu privatnost, osim što u danima oko 8.4. tokom pomračenja Sunca u vašem znaku verovatno ćete intenzivno razmišljati o sebi, o svom položaju i u svetu i u odnosima. Sve ostalo će biti u redu, a u poslednja dva meseca vaš privatni i ljubavni život će se još malo intenzivirati, biće više događaja, zbog tranzita Marsa u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znaćete kako da efikasno i efikasno komunicirate. Biće to dobitna kombinacija za one koji još uvek traže srodnu dušu. Budite otvoreni koliko ste iskreni. Povoljno postavljena Venera će vam još više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kada je u vašem znaku, pa opet od 12.7. do 6.8., a od 18.10. do 12.11.

 

KARIJERA: Mnogi od vas će samo nastaviti da nadograđuju ono što ste uspešno započeli u poslednjih godinu ili dve. Ništa vas neće zaustaviti, a povremena tužna pomisao bi trebalo da bude samo nežna kočnica da sprečite da se povredite. Držite se realnih procena, ali ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavite u realistične okvire i vrata će se otvoriti. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca, tokom proleća moguć je neočekivano veliki dobitak. Ne opuštajte se, već nastavite da radite naporno. Posebno dobro ispod su postavljeni svi poslovi vezani za kontakte, komunikaciju, medije, internet, kratka putovanja, izražavanje.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Imaćete dovoljno snage tokom cele godine, a posebno poslednja dva meseca. Zdravlje će vas dobro poslužiti, a najveći izazov na ovu temu biće povremene i prolazne tužne misli. Zapamtite ono "Kuck care on radost" i sve će biti sjajno.

 

 

BIK

 

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine do 26. maja bićete dobro raspoloženi. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnih druženja. Tako će svi oni koji su još sami pronaći nekoga ko će im lakše ulepšati dane. Oni u stabilnim vezama, zbog svog optimističkog pristupa, poboljšaće svoje odnose sa najmilijima, a neke okolnosti će im ići u prilog u tom pogledu. A u ostatku godine ćete se osećati dobro sa nekim trenjem zbog još uvek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva će biti na iskušenju, a neka će biti prekinuta ili napuštena. U poslednja dva meseca u godini bavićete se uređenjem doma ili nečim u vezi sa tom temom. Iskoristite dobru Veneru od 24. januara. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kada je u Biku, od 6.8. do 30.8., a od 12.11. do 8.12.

 

KARIJERA: Jupiter vam je pružio prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti na poslovnom bumu ili ćete bar u duši biti zadovoljni onim što ste postigli, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, ali ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere povećaće vaš uticaj na druge u ovom smislu, ali za mnoge će se to dešavati postepeno, čak će vam izgledati nevidljivo. Tek kasnije ćete postati svesni koliko je efikasan. U poslovanju će biti i tema čijim rezultatima nećete biti zadovoljni jer ne dostižu vaše ambicije, ali objektivno za to nemate pravi razlog. Dva pomračenja u vašem 6. polju službe mogu doneti neke promene na radnom mestu, u danima oko 25.3. i oko 2.10.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Proći ćete kroz potpuno različite faze – biće osećaja bespomoćnosti, pa nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak u paketu. Uvek birajte ono zbog čega se osećate dobro, a ostalo neka ode što dalje od vas. Ignorišite takve stvari.

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA BLIZANCE
GODIŠNJI HOROSKOP ZA BLIZANCEfoto: ANTON URICH/Shutterstock

 

BLIZANAC 

 

LJUBAV: Do maja/maja ćete verovatno balansirati sa strogim kriterijumima ili nemogućim zahtevima prema drugoj strani, a onda ćete posle 26. 5. postati ljubazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz povremene gunđale jadikovke, ali zanemarljivog karaktera. Zbog optimizma, koji će tokom naredne godine pobeđivati u borbi sa pesimizmom, uspećete da održite dobro raspoloženje kako u sebi tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. A samci će ovako lakše pronaći nekoga za sebe. Ništa vam ne stoji na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Tako da zavisi od vas. Uživajte u danima Venere u svoju korist između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kada je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., a od 8.12. do kraja godine.

 

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratiće vas veći deo godine. Budite mudri i uvek preispitujte svoju skalu vrednosti i prioriteta, pa ako vam nešto nije zaista važno, pustite to da uđe na jedno uvo, a da izađe na drugo. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. do kraja godine će olakšati pomenute situacije i lakše ćete se nositi sa svime, a imaćete i velike mogućnosti za rast i razvoj u profesionalnom smislu. Budite oprezni i iskoristite sve najbolje što možete i znanje. Poslednja dva meseca u godini provešćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja vezana za posao ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, uživaćete u njemu.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad će vas mučiti niz pitanja na koja nećete odmah znati odgovore. Vaša radoznalost će biti u ozbiljnom iskušenju, ali nemojte žuriti da je otkrijete, jer će samo strpljenje i realan životni odnos moći da rasvetle neke stvari. Ne zaboravi na to.

 

 

RAK

 

LJUBAV: Ništa važno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš harmoničan privatni i ljubavni život. Ako ste u dugoj vezi, tokom ove godine još više ćete učvrstiti svoju vezu, a ako ste i dalje slobodni, imaćete dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite sa potencijalnom voljenom osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom rečju – stabilna. Oni koji studiraju ili uče verovatno će morati da se malo više trude ili će im ambicije u tom pogledu biti izraženije, pa je moguće da će ljubav malo ostaviti po strani. Stoga, ako ste u vezi, samo pazite da ne zanemarite voljenu osobu. Tokom proleća moguć je neočekivani srećan susret sa starim prijateljem, koji će vas istinski ispuniti. Venera od 12. marta je dobra za vas. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kada je u Raku, a od 24.9. do 18.10.

 

KARIJERA: Vaša interesovanja i teme koje će vas tokom ove godine pretežno zaokupljati neće biti usmerene na posao. Stoga će mnogi raditi ono što im treba i biće manje-više dobro. Ono što će vas više zanimati biće istraživanje novih oblasti, kojima ćete pristupiti izuzetno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za stručno usavršavanje ili će otići na putovanje gde će steći nova znanja. Sve će se to desiti kako je planirano i uglavnom će biti stabilno i učiniće vas zadovoljnijom osobom. U danima oko 8.4. kada dođe do pomračenja Sunca u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće su promene koje ćete dobro podneti. Donesite odluke o tome najmanje dan kasnije nakon što pomračenje prođe.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Svakog dana ćete osećati da se u vama stvara temelj za lepše i sigurnije sutra. To je rezultat neke stabilizacije dužih tranzita, što će povećati vaše samopouzdanje i moći ćete da planirate dugoročno. Budite mudri.

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker