ASTROLOGIJA

Spisak NAJMOĆNIJIH DATUMA u januaru: Dva datuma su posebno značajna za LJUBAV i napredak U POSLU

0

Ove dane svi treba da iskoriste, jer energija koju nose može da učini čudo 

MOĆNI DANI U JANUARU
MOĆNI DANI U JANUARU foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Nova godina nam se približila i sada već s radošću ispraćamo poslednje dane decembra 2023. godine. Astrolozi već gledaju u budućnost i donose nam najnovije astro prognoze za dane koji su pred nama.

 

Oni kažu da nas u januaru čeka nekoliko veoma moćnih dana, koje svi znaci Zodijaka treba da iskoriste kako bi ostvarili sve što su zamislili.

 

Pogledajte koji su to dani i spremite se da baš tada uradite šta ste naumili, jer zvezde će vam biti najjači saveznici.

 

 

2. januar je dan kraja retro kretanja Merkura


Drugog dana 2024. planeta komunikacija će konačno prekinuti svoje retrogradno kretanje. Inteligencija, putovanja i finansije koje predstavlja Merkur. Sve gore navedene oblasti će početi da cvetaju i prestaće da budu problematične. Naravno, ne bez truda, ali biće sasvim moguće prevazići probleme i ispraviti greške retrogradne faze ovog dana i narednih.

 

4. januar – Mars prelazi u znak Jarca


4. Mars će biti najjači. Ovo je izuzetno dobra vest, jer će nam ova planeta dati želju da živimo, radimo i idemo napred, što je neverovatno važno početkom godine. 4. januar biće dan veoma dobrog raspoloženja. Ranije je i Mars bio jak, ali će od 4. januara do 13. februara biti u najboljoj poziciji za celu sledeću godinu. Zato treba da se poguramo i ostvarimo sav potencijal koji nam daje crvena planeta.

 

UTICAJ CRVENE PLANETE NA ZNAKOVE ZODIJAKA
UTICAJ CRVENE PLANETE NA ZNAKOVE ZODIJAKA foto: Shutterstock

 

14. januar — Merkur prelazi u znak Jarca


Merkur će u Jarcu ostati do početka februara, ali će sam dan 14. januara biti prilično pozitivan. Merkur se dobro oseća u Jarcu, ali ovaj dan se ne može nazvati zaista svetlim. Samo što će mnogi od nas u ovom trenutku osetiti žudnju za poslom i želju da duhovno i intelektualno postanu bolji.

 

23. januar — Venera prelazi u znak Jarca


Venera u Jarcu se oseća višestruko bolje nego u Strelcu. To znači da će 23. januara planeta ljubavi i fizičke snage transformisati naše fizičko stanje i blagostanje. Tade ćete osetiti moćni nalet snage. Naše telo će ojačati i moći će da izdrži veća opterećenja, ali ne treba misliti da će energija biti bez dna. Budite oprezni i ne gubite vezu sa stvarnošću. Potrudite se da baš ovog dana izjavite ljubav voljenoj osobi i sigurno će biti uz vas do kraja života.

 

ŠTA NAS ČEKA U JANUARU?
ŠTA NAS ČEKA U JANUARU?foto: Shutterstock / Madrigal8

27. januar je dan završetka retro kretanja Urana


Ovog dana će doći do opasne konjunkcije Merkura i Marsa, ali kraj retro kretanja Urana neće samo nadoknaditi negativ ovog aspekta, već će imati i veoma blagotvoran efekat na nas. Ovaj dan će biti pun prijatnih slučajnih događaja. Mnogi od njih će se pojaviti skriveno, tako da ne ljutite sudbinu ako ne primetite ništa dobro.

 

Želimo vam uspešan početak godine. Neka vam januar bude vreme pobeda. Ovog meseca biće samo dva opasna dana , ali i ovo će biti dovoljno da izgubite prednost koju ste stekli nad svojim konkurentima i neprijateljima. Neka vaš život bude ispunjen ljubavlju i dobrotom. Zračite njome i sami ćete je dobiti zauzvrat.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka će imati sreće do maja 2024. godine 

 

makonda-tracker