proverite

Horoskop otkriva kakva je vaša svekrva: Za Ovnove će vam trebati dobri živci, uz Rakove ćete potpuno uživati

0

Tokom zajedničkog života upoznaćete se bolje, a dok to ne usledi ovaj horoskop može da vam pomogne da bolje shvatite ponašanje vaše sadašnje ili buduće svekrve 

foto: Shutterstock / Motortion Films
foto: Shutterstock / Motortion Films

Svaki pripadnik horoskopa ime neke svoje osobine, koje nam se nekada dopadaju nekada ne, ali je važno da imamo toleranciju i razumevanje za druge ljudi s kojim živimo.

 

Ukoliko ne poznajete dovoljno svoju svekrvu i nekada vas čude neka njena ponašanja astrolozi mogu da vam daju objašnjenja koja će vas možda prirpemiti na ono što vas s njom u saživotu očekuje. 

 

 

Pogledajte kakve osobine ima koji znak Zodijaka kao svekrva.

 

Ovan- trebaće vam dobri živci

 

Svekrve Ovnovi nisu zle, ali često nemaju takta. Ponekad su svojeglave, vole da sve bude onako kako one to žele. Energična je i lako plane, ali to kod nje na sreću ne traje dugo. Vaš odnos s njom biće sve, samo ne miran.

 

Ipak, ona vam može biti pravi prijatelj koji će vas u vek uzeti pod svoju zaštitu, samo je potrebno da joj date priliku.

 

Voli iskrenosti i direktnost, a brzo će primetiti i sve vaše mane... Ipak, neće ih uzeti za zlo. Potrudite se malo i vi i u njoj ćete imati prijatelja za ceo život.

 

Svekrva
foto: Shutterstock

 

Bik - poštujte je, poštovaće vas

 

Tvrdoglava je i uporna, ali uvek spremna da održi svoju reč. Trebaće joj vremena da se prilagodi vama, kao i vi njoj. Ali, kad jednom osvojite njeno srce, u njoj ćete imati veliku pomoć i oslonac.

 

Ona je ponekad malo posesivna i opsednuta staromodnim savetima, ali je spremna da vam pomogne kada god je to potrebno. 

 

Blizanci - deca su njena najveća pasija

 

Blizanci su inače zanimljivi i veseli, pa i vaša svekrva ako je rođena u ovom znaku. S njom vam nikad neće biti dosadno, ali ponekad može da bude nedosledna. Ona ne mari za sitnice i voli da ogovara komšije, rodbinu i prijatelje, a ni vi nećete biti toga pošteđeni. 

 

 

Rak - drži do porodice i tradicionalnih vrednosti

 

Ljubazna i dobra duša, uvek će vas lepo dočekati, celog života će biti tu za vas. Biće zaštitnički raspoložena prema vama i nikad neće dopustiti da vas neko ogovara. Ali, zato je ništa neće sprečiti da prekopava po vašem životu - sve želi da zna i stalno dosađuje svojim savetima i uplitanjem u vaš život.

 

Njoj je porodica sve, pa voli i poštuje tradiciju. Budite pažljivi kada su te vrednosti u pitanju, jer bi to moglo da je naljiti. I nemojte nikad ništa govoriti protiv njenog sina – on joj je svetinja!

 

Lav - velikodušna, ponosna

 

Zrači pozitivnom energijom i zvonkim smehom, uvek je spremna da vas ohrabri i podrži, ma šta da počnete da radite. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste njen ponos. Vrlo je gorda i zato oprezno, voli da je uvek u pravu. 

 

Ako jednom izigrate njeno poverenje, trebaće joj dugo da vam oprosti. Voli da prima komplimente, pa u tome ne štedite, ali ni ne preterujte jer će prozreti kad niste iskreni. Nemojte ni da je ogovarate iza leđa, jer kad to sazna, neće biti nimalo blaga prema vama.

 

Svekrva
foto: Shutterstock

 

Devica – često prigovaraju i kritikuju

 

Device su vrlo pedantne, zato vodite računa o tome. Ne zamerite joj ako primeti da niste baš čisti, to joj je jednostavno u krvi. Često zna da bude previše kritična i sitničava. Stalno upućuje i prigovara, ali istina je zapravo da jednostavno želi da pomogne, uputi na greške i nauči vas za vaše dobro i da vam da dobar savet.

 

Ipak, kad vam bude trebala pomoć, prva će to učiniti, a kad treba rešiti neki problem, zadiviće vas svojom logikom i mudrošću. 

 

 

Vaga - poklonite joj nešto, oduševiće se 

 

Svekrva rođena u ovom znaku će se truditi da vam ugodi na sve načine, ali i daće sebi dovoljno vremena da vas što bolje upozna. Znaće tačno gde ste "tanki" i u trenucima neslaganja to koristiti kao svoje najjače oružje protiv vas. .

 

Možda će vam smetati njena neodlučnost, ali nemojte joj to zameriti - njoj samo treba malo više vremena da uzme u obzir sve aspekte nekog problema. Ona je veseljak i društvenjak, pa možete biti sigurni da neće imati ništa protiv vašeg društva u koji će se sigurno i sama odlično uklopiti. 

 

Svekrva
foto: Shutterstock

 

Škorpija- može da postane zlobna

 

Nije pakosna, ali ako joj se stalno suprotstvaljate može to postati.  Ako vam nešto zamera, to će vam i reći, bez obzira na to koliko vas to bolelo. Ne krijte ništa od nje, jer će savršeno pročitati svaku vašu skrivenu misao ili nameru.

 

Zna da bude i neprijatna, naročito kad joj nešto nije po volji. Ako vas zavoli, u njoj ćete imati velikog prijatelja, ali ako ima nešto protiv vas, vaš odnos vrlo lako može da se pretvori u pravo bojno polje.

 

Strelac- vesela i puna energije

 

Ona je rođeni optimista.  Biće vam desna ruka u mnogočemu, uskočiti kad za nešto nemate vremena i nikad se neće žaliti da je umorna. Ali, traži puno zauzvrat, a to je vaša pažnja i razumevanje.

 

Pomalo je nestrpljiva i nagla, zna da bude brzopleta i prenosi sveže tračeve iz komšiluka, ali s njom nikad nije dosadno. Glavni je zabavljač na porodičnim okupljanjima. 

 

 

Jarac - iskrena je i ne voli da okoliša

 

Možda nije supermoderna svekrva, ali zato drži do tradicionalnih i moralnih vrednosti. Na nju je teško uticati i menjati je, pa nemojte to ni da pokušavate. Vrlo je iskrena i ne voli da okoliša - ono što joj kod vas ne odgovara reći će vam u lice, nikad iza leđa.

 

Pouzdana je, sigurno vas neće izneveriti ili vam okrenuti leđa, a rado će vam dati mudar savet. Oduševiće vas njena vrednoća, praktičnost i neverovatan smisao za organizaciju. 

 

Vodolija - osvojiće sve vaše prijatelje

 

Otvoreno će govoriti i raspravljati o svim životnim temama i problemima s takvom pronicljivošću da ćete ostati zatečeni. Neće prigovarati ako loše skuvate jelo ili ako je kuća u neredu i neće imati ništa ni protiv vaših prijatelja. 

 

Držaće do vas jednako kao i do svog sina, ne praveći pritom razlike. Voli svoju slobodu i trenutke samoće, pa ako se iznenada povuče u sobu, ne ometajte je. Ne pokušavajte da je menjate i postaćete odlični prijatelji.

 

 

Ribe - i dalje upravlja svojom decom

 

Držaće vas kao kap vode na dlanu, brinuti za vas i ugađati vam na svakom koraku. Nežna i sažaljiva, učiniće sve da vam olakša život. Prigrliće vas kao da ste njeno dete. Ponekad ćete primetiti da je tužna i neraspoložena i da će vam biti zahvalna ako pokažete razumevanje za njene česte promene raspoloženja. Čas je vesela i bezbrižna, čas setna i zabrinuta za ceo svet.

 

U njoj ima mnogo ljubavi i brižnosti. Ali, ono što vam može zasmetati jeste njena snažna vezanost za sina, pa nesvesno može i dalje da upravlja njihovim životima. Tome ćete morati da stanete na kraj, pa makar bili i grubi.

 

 

 

makonda-tracker