konačno lepe vesti

Ko je NOVA SNAJKA Ane Bekute? Sin poznate pevačice po drugi put staje na LUDI KAMEN, evo šta mu je majka poručila

5

Nakon vrlo teškog i bolnog perioda Ana Bekuta je ponovo vratila osmeh na lice 

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ

Sin naše poznate pevačice Ane Bekute, Igor Polić, odlučio je da svoju sreću u ljubavi i braku oproba po drugi put. On je nedavno majci saopštio da planira da se ženi, što je pevačicu veoma obradovalo.

 

Iako je Ana uvek bila protiv njegovog razvoda i sa njegovom prvom ženom ima odličan odnos, kao i svaka majka za svoje dete želi sreću i radost.

 

 

Igor se od prve žene razveo još 2006. godine, ali uprkos svemu Ana je sa njom ostala u kontaktu. One su često bile jedna drugoj podrška.

 

Ipak, Igor je novu ljubav našao pored devojke iz Niša, Tamare Videnović koja ga je na prvi pogled osvojila. Od prvog trenutka kada ih je upoznao zajednički prijatelj oni su nerazdvojni. 

 

Ana Bekuta i Igor Polić
Ana Bekuta i Igor Polićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ

Među njima je odmah planula varnica ljubavi. Oni su sada odlučili da tu ljubav i ovekoveče brakom, a Ana je bila veoma srećna što će njen sin ponovo moći da uživa u toplom domu sa svojom izabranicom. 

 

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za Lepu i srećnu. 

 

Igor je Tamaru upoznao i sa svojom decom, Brankom i Sonjom što samo može da potvrdi da je Igor ovog puta siguran da je pronašao svoju srodnu dušu i da sa njom planira lepu budućnost. 

 

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je izvor.

 

Iz prvog braka Igor Polić ima sina Branka od 25 godina i ćerku Sonju koja je tri godine mlađa.

 

 

makonda-tracker