da li ste znali?

Sve je počelo oko izbora venčanice: Nikola Pelc otkrila detalje sukoba i u kakvom je odnosu sad sa Viktorijom Bekam

0

Ovih dana glavna tema svetskih medija jeste navodni sukob između Viktorije Bekam i Nikole Pelc.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikola Pelc i Bruklin Bekam ne prestaju da privlače pažnju još od dana glamuroznog venčanja, a lepa Nikola je više puta imala izjave u kojima se mogla naslutiti netrpeljivost između nje i Viktorije Bekam.

 

Mnogi su svaki njen potez tumačili kao upućen direktno svekrvi Viktoriji, a opet, sama Viktorija nije želela da se oglašava ovim povodom.

Lepa plavuša je sada rešila da stane na put svim nagađanjima, pa je otkrila da je sve zapravo počelo onog trenutka kad je ona rešila da ne nosi venčanicu sa Viktorijinim potpisom.

 

- Trebalo je i ja sam to želela, ali kada je prošlo nekoliko meseci, ona je shvatila da njen atelje neće uspeti da napravi to što želi i morala sam da izaberem drugu haljinu. Ona nije rekla da ne mogu da je nosim, ja nisam rekla da ne želim da je nosim. Tako su počele glasine i onda se sve samo razvijalo - rekla je Nikola.

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

Bruklin je samo dodao da je navikao da će ljudi uvek pričati, ali je jedina istina da je kod njih sve u redu.

 

- Ono što je sjajno jeste da nama ništa ne treba jednom od drugog. Mi smo samo zaljubljeni. Ne postoji ništa što meni treba od njega niti nešto što njemu treba od mene - zaključila je Nikola Pelc Bekam.

 

 

makonda-tracker