obratite pažnju!

Veliki MESEČNI HOROSKOP za septembar 2022. godine: Škorpije će napredovati na svim poljima, dok Rakove čekaju nevolje

0

 Planete predviđaju veoma uzbudljiv 9. mesec u godini. 

foto: Shutterstock/More Than Production
foto: Shutterstock/More Than Production

OVAN

 

Dragi Ovnovi, sve što treba da uradite u ovom mesecu ići će dosta usporeno što vas može nervirati pa ako krenete nekim kraćim putem, sve se može iskomplikovati zato idite onim regularnim. Radite sve temeljno bez nekih preskakanja. Merkur se 23. vraća ponovo u znak Device što može doneti zdravstvene probleme pa ako planirate neke intervencije, to se ne preporučuje izuzev hitnih slučajeva.

Kako će Sunce ući u Devicu od 23. septembra, to može doneti čepe emocije sa partnerom dok slobodni Ovnovi mogu imati dobre i lepe ponude u partnerskim odnosima. Vrlo je bitno da posvetite sebi više pažnje i da se relaksirate. Masaža može da pomogne.

 

BIK

 

Dragi Bikovi, dosta dobra vest je kada su u pitanju finansije jer nema krize za vas. Kako se mnoge planete kreću unazad, i vama se mogu usporiti neki tokovi i razvlačiti se neke stvari pa se opustite i to vreme iskoristiti za sebe i odmor jer će ovaj Merkur imati veliki uticaj na vas i vaše finansije.

Iako se vama čini da su finansije oskudne i sporo dolaze, za razliku od drugih, vama ipak pristiže novac. Mnogi Bikovi mogu biti uspešni u marketingu, pisanju ako ste nastavnik ili sa bavite podučavanjem. Nije povoljno da pravite neke veće planove ni preokrete sa voljenom osobom već uživajte u tome što imate.

 

 

BLIZANCI

 

Dragi Blizanci, vi u ovom mesecu imate više hrabrosti jer je Mars u vašem znaku pa ste borbeni sa mislima. Šta god da naumite, možete to i sprovesti u delo pa je moguće da se pojavi i neki nesporazum kada forsirate nešto na silu.

Mnoge osobe koje se bave sportom, mogu postići velike rezultate. Najveći problem može se javiti ako vas uhvati nestrpljivost sa mnogo retrogradnih planeta koje usporavaju prirodan tok stvari.

Hronični bolesnici treba da obrate više pažnje na zdravlje. Svi koji imaju imaju određene psihičke smetnje, sada mogu primetiti boljitak. Više se posvetite porodici u slobodno vreme. Moguće su turbulencije sa voljenom osobom i nije pravo vreme da se započinju veze. Uspeh predstoji i osobama koje se bave pisanjem.

 

RAK

 

Dragi Rakovi, septembar vam može doneti veće troškove novca zbog kuće i najbližih osoba koje vam mogu i pomoći da dođete do veće zarade. Sve ove retrogradne planete kod vas mogu imati pozitivan efekt kako bise preispitali planove i preusmerili ciljeve. Mnogi Rakovi koji se bave investicijama, ugostiteljstvom, građevinom mogu doživeti uspeh. Pojedini Rakovi koji su pod stresom treba više pažnje da posvete zdravlju, naročito na kardiovaskularni sistem. Pojedine osobe koji se bave marketingom i bave se trgovinom, neka se oglašavaju i budu u javnosti. Mogući su emotivni nesporazumi i neke nevolje i to sve zbog ega ili bežanja od kompromisa pa razmislite dobo.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker