šta vas čeka?

Bik može da predahne, Škorpiji gori od nogama! Kako će vladavina Device uticati na sve horoskopske znakove?

0

Vreme je da odbacite loše navike kada je u pitanju novac!

foto: Samsonova Karina/Shutterstock
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

Sezona Devica je stigla. Između 22. avgusta i 22. septembra, sunčeve stanice se nalaze na teritoriji zemaljskog znaka, motivišući vas da se organizujete, usredsredite se na lični razvoj i planirate sledeće velike poteze.


Ovaj znak vas takođe uči kako da primate udarce tokom sezonske tranzicije. Zato je neophodno znati kako će sezona Device 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

 

Ovaj tranzit vas gura da se usredsredite na svoj odnos sa novcem i odreknete se finansijskih navika koje više ne funkcionišu.


Uz sva kosmička dešavanja ove sezone, želećete da znate kako će sezona Device 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

 

OVAN 

 

Tokom vladavine Device, sve se vrti oko samodiscipline. Devica pomera vaš fokus na realizaciju velikih projekata o kojima ste sanjali tokom sezone Lava. To vam može doneti dodatni prihod ili može doći do promene u vašoj karijeri.

 

- Ovan će imati zadatak da ostane okretan kada su stvari neizvesne - kaže poznati astrolog Markvart. - Oni uče da napuste svoje uobičajene rutine i ostanu okretni, dok sezona Device suočava Ovna sa nekim neophodnim prilagođavanjima. Kada je svakodnevni život previše težak za kontrolisanje, Ovan se može utešiti tako što će dati prioritet svojim duhovnim praksama.

 

BIK

 

Sezona Device je oslobađajuće vreme za vas, ali to dolazi sa dobrim delom promena. Zemljani znak Devica je vaša kreativna muza, zato se ne plašite da isprobate nove oblike umetnosti. Dok Devica omogućava vaš praktičan način razmišljanja, takođe vas uči kako da promenite oblik i transformišete energiju kada stvari ne idu po planu.

 

- Bik prolazi kroz ličnu i kreativnu renesansu tokom sezone Device - kaže Markvart. - Mnogo energije dolazi iznutra, a Bik će se osloboditi zastarelih samopoimanja i ograničavajućih verovanja.

 

Srećna žena, Horoskop, Žena, Osmeh, Sreća
foto: Shutterstock/More Than Production

BLIZANCI


Poslednji mesec je za vas bio rezervisan za društvo, a sada vam sezona Devica daje priliku da se napunite. Ovo je posebno lično vreme, tako da vas mogu nadvladati osećanja nostalgije. Važno je da idete polako, prizemljite se i proverite svoje mentalno zdravlje.


- Sezona Devica će podstaći kreativnost i vitalnost Blizanaca, tako da će oni imati više motivacije da se organizuju i obrate pažnju na zahteve u svom ličnom i profesionalnom životu - kaže Markvart. Možda neće postići onoliko koliko se nadaju, ali će se osećati sigurnim da njihova produktivnost ide u boljem pravcu.

 

RAK 

 

Sezona Devica će uticati na to da se otvorite. Ovaj mesec vam daje intelektualno predviđanje da čitate između redova i da steknete jasnoću u vezi sa pitanjima koja ste možda ranije zatajili. Uranovo okretanje može doneti promene u vaša prijateljstva, i verovatno je da ćete možda preuzeti drugu ulogu.

 

- "Biti u njihovoj glavi'' može se osećati neprirodno na mnogo načina, ali to je odličan test za Rakove da bolje razumeju moć sopstvenog uma - kaže Markvart. -  Oni će biti davaoci saveta i ostaće fokusirani na širu sliku bez zaglavljivanja u nepotrebnim detaljima. To je vreme za budućnost za Raka, koje bi trebalo da bude osvežavajuće jer imaju tendenciju da žive u prošlosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker