težak period

RETROGRADNI MERKUR kreće 9. septembra i traje do 2. oktobra: Tri znaka su UGROŽENA, a o čemu svi moramo voditi računa

0

Kao i uvek kada planeta Merkur počne svoje kretanje unazad dolazi do raznih problema

foto: Shutterstock / STEKLO
foto: Shutterstock / STEKLO

U periodu između 9. septembra i 2. oktobra svi pripradnici horoskopskih znakova mogu imati određene poteškoće, a ovog puta one će se posebno odnositi na polje poslovne komunikacije, učenje, ali i putovanja mogu biti pod znakom pitanja.

 

Takođe, ono na šta posebno treba obratiti pažnju jeste potpisivanje dokumenata, jer jednom učinjena šteta može biti nenadoknadiva.

 

 

Osim toga, ovaj period je takav da mnogi neće biti dovoljno skoncentrisani na stvari koje rade, a i tehnički procesi se usporavaju. Pripremite se na period u kojem je moguće da će dotrajali uređaji prestati sa radom, a postoji velika verovatnoća i da dođe do konflikta, rasprava, nerazumevanja, pa čak i manipulacije.

 

Astrolozi savetuju da se u ovom periodu ne obavljaju velike kupovine, a da se potpisivanje važnih dokumenata ostavi za period posle 2. oktobra. Kada Merkur ponovo krene direktno kretanje tada možete da se upustite u novu životnu fazu, jer će tada sve iči onako kako bi i trebalo.

 

astro, astrologija, horoskop, Retrogradni Merkur, Merkur
foto: Profimedia

 

Period retrogradnog Merkura karakteriše:

 

  • zastoji u saobraćaju
  • kašnjenja u učenju
  • konfuzija oko brojeva i vremena
  • konfuzija u oblasti dokumenata
  • problemi sa tehnologijim
  • loša komunikacija
  • zaboravnost, rasejanost
  • povratak prošlosti

 

Ovo je uopšteno ono što se odnosi na sve pripadnike Zodijaka, ali tokom ovog perioda tri znaka će biti posebno ugrožena.

 

Problemi, Dilema, Žena
foto: Shuterstock

 

Rak

 

Svi nagomilani problemi tokom ovog retrogradnog Merkura izlaze na površinu. U nekom trenutku će vam se činiti da nema izlaza, ali je potrebno da se smirite i pustite da stvari idu svojim tokom, jer čim izađete iz tog perioda, sve će se manje-više vratiti u normalne tokove. 

 

Vaga

 

Za sve pripradnike ovog znaka je najvažnije da ostanu smirene i tokom ovog perioda ne donose ishitrene odluke. Izbegavajte ogovaranja, jer zbog njih možete doći u neprijatne situacije, pa čak i fizičke obračune. 

 

I u porodičnim odnosima može doći do turbulencija, ali je ključ uspeha ostati smiren i dozvoliti da vreme učini svoje. Već krajem meseca stvari će ponovo doći na svoje. 

 

 

Ovan

 

Ukoliko imate dugove ovo je period kada će svi stići na naplatu. To u vama može izazvati nervozu, koja će posebno biti izražena u septembru.

 

Ma koliko vas sve to opterećivalo, budite strpljivi i pokušajte da nađete racionalna rešenja, a kad se planeta Merkur vrati u normalan hod i vaši problemi će biti na pragu rešenja. 

 

 

 

makonda-tracker