oprezno

Neke čeka LJUBAVNI BRODOLOM, druge ozbiljna FINANSIJSKA KRIZA: Ovo su 3 znaka kojima će jesen i zima biti BURNE

0

Čuveni ruski astrolog godinama se bavi astrološkim predviđanjima, a ovog puta nas je sve pomalo uplašio 

foto: Shutterstock/ fizkes
foto: Shutterstock/ fizkes

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa objavio je novu astrološku prognozu koja se odnosi na period koji je pred nama. Ova jesen i zima za neke horoskopske znake doneće mnoga uzbuđenja.

 

Najrizičnija će biti tri horoskopska znaka. Proverite da li ste među njima.

 

 

Strelac

 

Buran period sve pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje na polju privatnog života. Posebno će ugroženi biti oni ljudi koji imaju porodicu, a ti problemi bi lako mogli da se odraze i na karijeru.

 

Budite obazrivi pre nego što se odlučite da uložite novac u posao ili nekretnine. Napravite detaljan plan, dobro razmotrite sve aspekte posla, razmislite kakve su vam realne šanse.

 

Zvezde vam u ovom periodu neće biti naklonjene kada su finansije u pitanju, već nasuprot. Postoji mogućnost da doživite velike poraze ukoliko se povedete lakim odlukama. 

 

Nervoza, tuga, stres, depresija, žalost, anskioznost, emocije, posao
foto: Shutterstock

 

I zdravlje će biti opterećeno, pa je za vas savet da se posvetite boravku u prirodi i radite stvari koje vam prijaju. Neka ovo bude period u kom ćete sebi biti na prvom mestu.

 

Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije.

 

Rak

 

Predstojeći period biće vrlo naporan, zato morate da ostanete čvrsto sa obe noge na zemlji. Biće trenutaka kada ćete misliti da više ne možete da izdržite.

Biće puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi.

 

Napete situacije uticaće i na odnos sa partnerom, a mogući su raskidi veza ili razvodi. Budite oprezni, nemojte posle da se kajete.

 

Raskid, Svađa, Rasprava
foto: Just Life/Shutterstock

 

Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Najbolji način da pregurate sve stresne situacije je da primenite tehnike meditacije, koja će vam doneti bar privremeni mir i spokoj. 

 

Usprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mentalno puno jači.

 

Jarac

 

Jarčevi, posebno budite oprezni kada su finansije u pitanju. Ovaj period će biti vrlo težak, a može se odraziti čak i na nekoliko narednih godina. 

 

Žena, Ušteda, Kasica, Novac, Karijera, Saveti, Posao
foto: Profimedia

 

Bićete skloni trošenju novca, a nekada će to biti i više nego što sebi možete da priuštite. Zbog nesmotrene odluke možete ostati bez veće količine novca. Međutim, imate priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam doneti profit.

 

Odluke ne donosite na prečac, već o svemu prvo dobro razmislite. Oko vas će biti brojne prilike, a vi se potrudite da ne propustite onu koju vam je sudbina namenila, savetike Globa. 

 

 

makonda-tracker