ono najlepše nikad ne menjaju...

JEDINA je koju je poljubio u životu: Ovaj fudbaler Argentine ima jednu od najlepših ljubavnih priča koje ste čuli

Svetsko prvenstvo u Kataru ovih dana u svima je probudilo navijače, a jednom od argentinskih fudbalera najveću podršku pruža supruga i, po svemu sudeći, jedina žena koju je poljubio u životu

foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Argentinski fudbaler Alehandro Dario Gomez, poznatiji kao Papu Gomez, jedan je od članova fudbalske reprezentacije njegove zemlje koji nastupaju na Svetskom prvenstvu u Kataru.


Tamo mu podršku pruža porodica – supruga Linda i njihova deca Milo, Konstantina i Bautista.

 

Igrač španske Sevilje, koji je ranije u Evropi nastupao za Atalantu, Metalist iz Harkova, Kataniju, prešao je težak put od momka bez mnogo izgleda u dalekoj Argentini do jednog od najboljih igrača koje ova država danas nudi svetu fudbala.

 

foto: EPA-EFE/Julio Munoz

Za sve to vreme, on je uz sebe imao svoju dragu, a danas Papu Gomez važi za porodičnog čoveka kom su supruga i deca uvek na prvom mestu.


Nikada se za zgodnog Argentinca nisu vezivali skandali, a nije poznato ni da je imao drugu devojku pre nego što je upoznao Lindu Raf.

 


Par mami osmehe na svakom koraku i izgleda zaljubljeno kao prvo gdana, a nedavno je Linda sve nasmejala kada je Instagramu pokazala termos koji uvek nosi kad putuje s porodicom. Na njemu se nalazi mnogo stikera sa fotografijama njenog supruga, ali i jedan koji je mnoge zbunio – fotografija dvoje tinejdžera koji jedu sendviče, a upravo ona govori mnogo o njihovom odnosu.

 

foto: @linda.raff, Instagram

Ljubav Papua Gomeza i Linde počela je pre 17 godina, kada je sportista bio sedamnaestogodišnjak i nastupao za argentinski Arsenal de Sarandi.

 

U to vreme su išli u srednju školu, maštali da će Alehandro izgraditi fudbalsku karijeru i, tokom pauze između časova, sedeli na travi pored obale i užinali.

 

Upravo su u jednom od tih prilika fotografisani, a Papu je pre izvesnog vremena podelio ovaj trenutak na Instagramu i zahvalio se Lindi što je bila uz njega od prvog dana, kada je mogao da priušti samo izlazak na obalu, sedenje u travi i sendviče od pršute.

 

foto: Instagram

Mnogo godina kasnije, Papu je nedavno na objavio fotografiju na kojoj je Linda takođe u crvenoj majici, ali u sasvim drugačijem ambijentu – okružena luksuzom Katara, dok se nadaju da će Gomez njihovoj zemlji doneti titulu šampiona sveta.


Nema sendviča s pršutom, ali nije ni toliko loše. Hvala ti što si me posetila, ljubavi moja – napisao je Papu na Instagramu.

 


Tokom sedamnaest godina koje su prohujale, Papu je postao poznati fudbaler i reprezentativac, dok je Linda ugleda arhitektkinja. Uz to, zajedno su otvorili restoran u Bergamu dok je fudbaler igrao za italijansku Atalantu, a Papu kaže da je ti ostvarenje njihovog sna.


Moja supruga i ja smo vek maštali da ćemo u Bergamu otvoriti argentinski restoran, otkako smo stigli u Italiju. Ona je arhitektkinja, pa smo već imali sve spremno, nacrte, ljude – pohvalio se sportista u jednom intervjuu.

 


Par je, inače, svoju ljubav krunisao brakom 2012. godine, dok je on nastupao za Kataniju, a Linda je pratila Papua gde god da ga je posao odveo. Kako Papu kaže, čak i kada su promene bile nagle, pored njegove supruge ništa nije neprijatno.

 

Preko noći je trebalo da se preselimo u Sevilju. Bez sjajne žene pored vas, to može da bude teško – kaže on.

 

Prošlo je mnogo vremena, Papu i Linda su proživeli mnogo toga, ali neke stvari se ne menjaju – i dalje im je najdraži izlazak kada odu u prirodu i uživaju u, razume se, sendvičima.