da li je on božiji miljenik?

Pogodićete iz prve: Znate li zašto od sinoć planeta bruji o supruzi Lea Mesija? (FOTO)

0

U jednom od najvažnijih trenutaka u karijeri Lionela Mesija, fudbalski fanovi nisu mogli da odole da ne prokomentarišu još nešto...

foto: EPA-EFE/Neil Hall
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Reprezentacija Argentine plasirala se sinoć u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, nakon pobede nad Australijom od 2:1.

 

Ovo je ujedno bio jedan od najvažnijih trenutaka u karijeri Lionela Mesija, kapitena nacionalnog tima.


Mesi, jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, zabeležio je 1000. profesionalni meč u karijeri, a oborio je i neverovatni rekord Dijega Armanda Maradone i Kristijana Ronalda na Mundijalima i izjednačio se s Maradonom po više parametara.

 

Kao i obično, Mesi je tokom meča imao podršku supruge Antonele Rokuco, dok je nesvesno uspela pomalo da zaseni svog životnog saputnika.

Naime, nakon utakmice društvenim mrežama proširile su se fotografije navijanja i slavlja gospođe Mesi, koja je nosila ljubičasti dres sa imenom i brojem svog supruga, i dubok pocepane farmerke od svetlog džinsa.

"Za ime Božije, zašto ne pričamo o tome koliko je lepa i jednostavna Antonela", "Kako je moguće biti ovoliko lep", "Još jedan dan kad sam se probila kao neko ko nije Antonela Rokuco", "Nijedan fudbaler nema ženu kakvu ima Mesi", "Leo Mesi je Božiji miljenik", "Vidite li vi ovo lice"... komentarišu na Tviteru.

 

 

Lionel Mesi i Antonela Rokuco zajedno su još od školskih dana, a upoznali su se dok se on družio s njenim bratom, s kojim je, kako je kasnije priznao, provodio mnogo vremena kako bi mogao da viđa Antonelu.

 

Kako su oboje bili stidljivi, veza nije počela odmah, a sportista je u međuvremenu iz rodne Argentine otišao u Barselonu, gde je igrao za niže kategorije. Nakon što je 2007. godine imala jedan smrtni slučaj u porodici, Mesi je došao kući da je uteši, a par je shvatio da više ne mogu jedno bez drugog. Zato je Antonela upisala studije u Barseloni i preselila se kod fudbalera, kome je rekla "da" 2017.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALEXANDRE DIMOU


Antonela i Lionel zajedno imaju troje dece: Tijaga, Matea i Čira, a od fudbalerovog prelaska u Pari Sen Žermen zajedno uživaju u Parizu.

 

 

makonda-tracker