nestvarna

Jeftina, romantična, KAO IZ SNA! Mini-haljina španske kraljice kojoj (bukvalno) nijedna žena ne bi odolela

Baš kad pomislimo da Leticija od Španije ne može da se obuče lepše, ona nam pokaže da granice za nju ne postoje

foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Španska kraljevska porodica tradicionalno ovih dana boravi u Palmi, gde se nalazi njihova letnja rezidencija. Nakon više kraljevskih obaveza i svečanog prijema u palati Marivent, oni su rešili da se pomalo opuste i izašli zajedno na večeru, što nije promaklo paparacima na Majorci.


Nakon što su pre nekoliko večeri izašle s jednom rođakom i kraljem Felipeom, ovog puta večernji izlazak bio je rezervisan samo za dame iz porodice.

 

Kraljica Leticija sve vreme je ćaskala sa svekrvom kraljicom Sofijom, a društvo su im pravile njene ćerke princeza Leonor i princeza Sofija, nazvana po svojoj baki. Ova mala družina izašla je na večeru, a viđene su i tokom obilaska jednog bazara u ulici Paseo de Sagrera.


Dok je bivša kraljica nosila lagano letnje odelo u ljubičastim tonovima, njena poznata snaha poklekla je pred trendom po imenu Barbiecore, koji proteklih nedelja "drma" svetsku modnu scenu.

 

FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros
FOTO: EPA-EFE/Ballesteros


Naime, Leticija se pojavila u laganoj letnjoj mini-haljini koja izgleda kao da izvađena iz Barbikinog garderobera, a u pitanju je jedna od najlepših košulja-haljina ove sezone! Ona se, naime, odlučila za model jednog pristupačnog španskog high-street brenda, čija cena iznosi nešto manje od 40 evra. Ovaj šik model širi se od struka, leprša i pada do sredine butina, a vrlo je efektan zahvaljujući belo-roze printu. Tu je i decentna kragnica, lagani rukavi 3/4 dužine, jedva primetni dugmići na prednjoj strani... sve što vam treba za jednostavan šik look!


Kraljica Leticija ponela je uz to svoju omiljenu letnju obuću – espadrile, i to model upečatljive pink boje s podignutom petom koji potpisuje Clooui Saladeta, za koje je izdvojila 130 evra.

 

foto: EPA-EFE/Ballesteros

Uz to je nosila malenu pismo-tašnu kuće Feel Mallorka, koji košta oko 47 evra, a od nakita je ponovo nosila svoj prepoznatljivi prsten Karen Holam, iza kog stoji simpatična priča.


Mlade princeze izgledale su jednako prelepo, a ove su se odlučile za lagane mini-haljinice i iste espadrile. Očigledno imaju od koga da uče!