TV lica kao sav normalan svet: Aljoša Vučković

0
U subotu 17. decembra u 15 časova na Prvom programu RTS-a, gost emisije TV lica kao sav normalan svet biće glumac Aljoša Vučković

Zašto kafane naziva bibliotekama i koja od kafana je pandan Narodnoj biblioteci? Kako je govorio poeziju koleginicama? Ko su legende Ateljea s kojima se družio?

Aljoša Vučković je rođen 17. decembra i od tada do danas živeo je u 11 različitih gradova, ali od kada je došao u Beograd na studije glume glavni grad smatra svojim gradom i o njemu zna mnogo toga.

Zbog toga je dan započeo na novom mostu kod Careve ćuprije uz nostalgično prisećanje na prve noći provedene na klupi u parku, o zaprepašćenju kada je u bifeu Ateljea 212 sedeo  pored Milena Dravić, o tome kako mu je Mika Antić govorio da ima dva oka kao dva plava mora i da bi voleo more u Mokrinu, o kumstvu sa Branom Crnčevićem, o tome zašto kafane naziva bibliotekama...

Dan je nastavljen u jos tri kafane a poslednja u nizu bila je legendarna u Ateljeu 212 gde je te večeri igrao u predstavi Otac na službenom putu.

Autor emisije je Tanja Peternek Aleksić.

makonda-tracker