promene u popularnom šou programu

Haris Džinović potvrdio nagađanja: Evo zašto napuštam Pinkove zvezde

0
Novu sezonu "Pinkovih zvezda" gledaćemo u novom sastavu žirija.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Posle dve godine, petorka koju su činili Haris Džinović, Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Marina Tucaković i Bora Đorđević se razišla. Haris je za domaće medije potvrdio da neće obnoviti ugovor sa ružičastom televizijom, jer smatra da je dve godine koliko je proveo u crvenoj stolici sasvim dovoljno, i da je vreme za novu postavu. 

 

Melina i Haris Džinović: Uspeh protkan porodičnom srećom

 

Neću biti u žiriju i ne znam ko dolazi na moje mesto. Mi smo se lepo družili dve godine i dosta je. Verujem da će nova postava imati isto uspeha i da može samo da ide nabolje", rekao je pevač.

 

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, za sada je poznato da će se u novoj postavi naći Dragana Mirković i Zorica Brunclik.

 

Razlog je i više nego dobar: Dragana Mirković stiže u Beograd, a povod je ...

 

Haris se tokom šoua "Pinkove zvezde" družio sa Cecom Ražnatović, ali kaže da još nije stigao da čuje njen novi album "Autogram", koji je za kratko vreme postigao veliki uspeh.

 

Cecu mnogo cenim i mislim da nju ne bi trebalo mnogo čekirati. Šta god ona otpeva, to je dobro. Sad, da li će se to svideti nekome ili ne, niko to ne zna. Međutim, nisam preslušao novi Cecin album. Bože zdravlja, moj novi album stiže u septembru, ali ne mogu da otkrivam detalje oko toga... Pesme pišemo Vlado i ja, malo smo u haosu", otkrio je on.

makonda-tracker