nešto drugačije

Od nemilosrdnih UVREDA do PODRŠKE OD SRCA: Reakcija poznatih ličnosti na Filarijev nastup nema mnogo, ali su podeljene

0

Mladi pevač juče je priredio nastup kakav se na našim prostorima ne viđa često, a uspeo je da izazove oprečne reakcije

Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri, nije se plasirao u finale Pesme za Evroviziju '24
Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri, nije se plasirao u finale Pesme za Evroviziju '24foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju '24, festivala na kom Srbija bira svog predstavnika za Evroviziju, a na velikoj sceni smo videli 14 sjajnih nastupa.


Među favoritima su, nakon prvog polufinala, Zorja Pajić , Lena Kovačević i Anđela Ignjatović Breskvica, a iako se nije plasirao u finale, koje će se održati u subotu od 21 čas, Filari je bez sumnje ostavio utisak.


Mladi pevač, koji je posebno skrenuo pažnje na sebe na društvenoj mreži TikTok, predstavio se pesmom "Ko je ta žena", u kojoj je pevao o svojoj drugoj strani i uputio poruku da treba "prigrliti svoju ženstvenost".

Filari, čije je pravo ime Filip Marinkov, nastupio je, u skladu sa svojom numerom, u beloj haljini čiji je gornji deo sako inspirisan muškom modom, i definitivno pokazao hrabrost kakva se retko viđa među našim poznatim ličnostima.


Iako su mnogi pevači i glumci komentarisali na društvenim mrežama nastupe tokom prve polufinalne večeri, nije mnogo njih pisalo o svojim utiscima o Filariju, a posebno su se istakle negativne reakcije.

Pevač Slobodan Sloba Radanović podržao je Breskvicu, koja je izvela etno pesmu "Gnezdo orlovo", i poručio da će biti "najveća nepravda ako ona ne ode" u Malme na Evroviziju, uz osvrtanje na Filarijev performans.


Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju – napisao je pevač na Instagramu.


Sin Svetlane Cece Ražnatović i bokser Veljko Ražnatović podelio je njegovu objavu uz komentar:


Degenerici, Slobo, reci kako jeste.

 

Sloba Radanović i Veljko Ražnatović o Breskvici i Filariju na PZE
Sloba Radanović i Veljko Ražnatović o Breskvici i Filariju na PZEfoto: ac2isb4ck/Instagram

Ipak, ima i onih koji su podržali mladog pevača, čak i u direktnoj konkurenciji, pa je tako Zejna, koju ćemo gledati u drugom polufinalu, poručila:


Bravo, Filari, jer si svoj, divan, ponosan.

Takođe, pevačica je na španskom napisala da pevač ima "velike testise", budući da se usudio da izvede ovakav nastup, svestan reakcija koje bi mogao da izazove.


Stilistkinja Kristina Bekvalac podelila je na Instagramu snimak Filarijevog nastupa uz emodži u obliku srca.

 

Filarija je podržala Kristina Bekvalac
Filarija je podržala Kristina Bekvalacfoto: Printscreen/Instagram/filarrimusic

Voditeljka Kurir TV-a Milica Stanimirović takođe je podržala mladog pevača istakavši da je simpatičan i poručila da jedva čeka da čuje "komentar prosečne Srbende".

 

Milica Stanimirović podržala Filarija
Milica Stanimirović podržala Filarijafoto: Printscreen/Instagram/filarrimusic

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sukob Filarija i narodne poslanice

 

makonda-tracker