Al Paćino: Ljubav ne zna za godine

0
Četiri decenije razlike u godinama između legendarnog glumca Al Paćina i njegove koleginice Lusile Sole nisu bile prepreka da njih dvoje pre godinu dana otpočnu strasnu romansu
foto: Guliver, Red Dot
foto: Guliver, Red Dot

Da ljubav ne zna za granice i ne broji godine sasvim sigurno može da bude moto legendarnog glumca Al Paćina (71), koji je prošle nedelje uslikan na dodeli nagrada Tony u Njujorku sa svojom čak četrdeset godina mlađom emotivnom partnerkom i koleginicom Lusilom Solom (31). Iako je glumila u nekoliko filmova, atraktivna brineta postala je poznata tek nakon što je prošle godine otpočela romansu sa Paćinom koji je bio producent filma Wilde Salome u kojem je igrala. Prelepa smeđa kosa, vitko telo i znanje četiri strana jezika bili su glavni aduti kojima je lepa Argentinka razoružala slavnog američkog glumca koji, otkako je 2003. godine raskinuo sa Beverli D’Anđelo, nije imao partnerku.

Mada je glumac na pragu devete decenije donedavno skrivao svoju romansu sa atraktivnom argentinskom koleginicom, a u medijima se čak spekulisalo i da su prekinuli vezu, partneri su ipak skriveni od javnosti uživali u osećaju koji bude leptirići u stomaku.

Da prevelika razlika u godinama između partnera više nije tabu tema, potvrđuje i ovaj glumački par jer je američka javnost bez rezerve prihvatila njihovu odluku da budu zajedno i pored zapanjujuće činjenice da je Lusila imala samo tri godine kada je Paćino snimao legendarni film Kum. Ipak, najveći skeptici sumnjaju u to da je ova ljubav iskrena jer je poznato da se Paćino do sada nikada nije ženio. U ulozi oca se, s druge strane, ostvario čak tri puta. Sa glumicom Žan Tarant ima ćerku Džuli Mari (22), a sa koleginicom Beverli D’Anđelo dobio je blizance Antoana Džejmsa (10) i Oliviju Rouz (10). S obzirom na to da obožava decu, slavni umetnik je u svoj dom u Los Anđelesu, u kojem inače živi sa svojom najstarijom ćerkom, pored nove devojke oberučke primio i njenu naslednicu Kamilu. Upućeni u porodična dešavanja kažu da se Al i Lusila ne razdvajaju, kao i da je on njenu jedinicu prihvatio kao svoju. Kako holivudski glumac, producent i reditelj nikada nije želeo da u javnosti otkriva svoju intimu, za njegove emotivne partnerke mediji su saznavali savim slučajno.

- Što si anonimniji, to je publici lakše da prihvati ulogu koju tumačiš. Iskreno, veoma sam stidljiv i zbog toga stalno nosim naočare za sunce, čak i spavam sa njima. Ipak, bavim se glumom jer me ona oslobađa - otkrio je u intervjuu legendarnom Leriju Kingu prošle godine kada je posle skoro dve decenije ponovo stao pred novinarske kamere. Tada je priznao da obožava pozorište i da ga najviše inspirišu daske koje život znače, ali je takođe s osmehom istakao da neke filmove nije snimao zato što su kvalitetni, već zbog novca. Ipak, želja njegove nove devojke da se eksponira u javnosti bila je dovoljna da legendarnog Scarfacea natera da zajedno, ruku-podruku, prošetaju crvenim tepihom u Njujorku. Evidentno je koliko je Paćinu stalo do svoje izabranice na koju je odrastanje uz strogog i uticajnog oca Federika Polaka, nekadašnjeg portparola argentinskog predsednika Raula Alfonsina, sasvim sigurno ostavilo snažan uticaj pa sada u svom emotivnom partneru traži oslonac.

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker