Veliko slavlje posle crkvenog venčanja

Marko Rokvić: Još se odmaram od svadbe

0
Pevač Marko Rokvić i njegova supruga, blogerka Sara Oster, proteklog vikenda razmenili su bračne zavete pred Bogom, a zatim priredili veliku proslavu kojoj je prisustvovala cela porodica, kao i Marinkov sin iz prvog braka, koji je ovim povodom došao iz Amerike
foto: Dragana Kadić
foto: Dragana Kadić

Mladi pevač Marko Rokvić (28) i njegova supruga Sara Oster (28), prošlog septembra zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, kada su sklopili građanski brak neposredno pre dolaska sina Despota na svet. Budući da je mlada tada bila u poodmakloj trudnoći, veliko slavlje odloženo je za ovu godinu. Supružnici su nedavno u Crkvi svetih apostola Petra i Pavla razmenili bračne zavete, a zatim u restoranu Prestiž nastavili sa proslavom. Sari je kum bio njen dugogodišnji prijatelj Nikola, dok je Marku kumovao prijatelj iz detinjstva Vojislav. Marko i Sara organizovali su venčanje po svojoj želji i okupili celu porodicu, koja je zbog brojnih obaveza u poslednje vreme često bila razdvojena. Mladoženjin brat i kolega Nikola Rokvić (31), koji je letos postao otac devojčice Leone i njegova supruga Bojana Barović zbog ovog slavlja prvi put su doputovali u Beograd nakon što je njihova mezimica u Americi došla na svet.

 

foto: Dragana Kadić

Bitan datum porodice Rokvić nije propustio ni Marinkov sin iz prvog braka Dario koji je sa porodicom doputovao iz Amerike kako bi prisustvovao ovom važnom događaju svog mlađeg brata. Osim ponosnih roditelja, koji su od prošle godine postali baba i deda, Slavice i Marinka Rokvića, velikom slavlju u jednom beogradskom restoranu prisustvovale su i kolege sa estrade koje su bile zadužene za dobro raspoloženje. Mikrofona su se latile Lepa Brena, Cakana, Saša Matić, Ana Bekuta, Aleksandra Prijović, ali ni Marinko nije odoleo da zapeva neke od svojih hitova. Da narodnjaci prave najbolju atmosferu na veseljima pokazuje i to da su se poznati reperi, članovi grupe THCF, odlično provodili uz dobro poznate folk numere.


- Bilo je prelepo, a s nama su bili najbliža rodbina i prijatelji. Došao je moj i Nikolin brat Dario iz Kanade sa porodicom. Slavili smo do jutra i još nisam stigao ni da se odmorim – kaže Marko za Story o prvim utiscima sa slavlja.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker