Glossy PRIČA NEDELJE

Lepa Brena: Zbog muža još osećam leptiriće u stomaku

0

Pošto otkriva detalje s proslave 26. godišnjice braka, pevačica kaže da sa svojim suprugom uskoro odlazi u Tajland, gde će nastaviti slavlje u krugu porodice

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Nakon što su 7. decembra obeležili svoju 26. godišnjicu braka, folk zvezda Lepa Brena (57) i njen suprug Boba Živojinović (54) planiraju svoje tradicionalno putovanje u Tajland. Naime, njih dvoje neretko i u društvu svojih sinova Stefana (25) i Viktora (19) vole da hladni januar provedu na ovoj egzotičnoj destinaciji, što im ujedno označava produžetak proslave godišnjice.

 

Pevačicin široki osmeh i lepo rasploženje: Lepa Brena na najlepši način obeležila 35 godina rada (FOTO)
 

- Ove godine taj četvrtak, kada je pala naša godišnjica, za nas je bio jedan običan dan. Probudili smo se ranom zorom, jedno drugom poželeli dobro jutro, malo porazgovarali o planovima i aktivnostima, a onda krenuli da završavamo dnevne obaveze. Posle toliko godina dovoljno je samo da znate da je voljena osoba uz vas. Da dišete isti vazduh. Da se budite u istom krevetu i da delite isti servis za ručavanje. S obzirom na to da često jedno drugom priredimo iznenađenje, nama je ta godišnjica svaki dan, a naravno na predstojećem putovanju ćemo je obeležiti jednim lepim ručkom, na kojem će se okupiti cela porodica kao i prethodnih godina - kaže Brena i otkriva šta njenu vezu s Bobom čini tako moćnom i neraskidivom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker