slomila se i otkrila sve

Brak okončan zbog orgija, ucena i vanbračnog deteta: Spajsica zapanjila svet šokantnom i potresnom ispovešću

0
Nekadašnja članica britanske muzičke grupe zatražila je zabranu prilaska za svog bivšeg supruga, koji joj je život pretvorio u pakao.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mel Bi (41) optužila je supruga, od kojeg se trenutno razvodi, da ju je tukao, da je napavio dete njihovoj dadilji i da ju je terao na grupni seks tokom njihovog deset godina dugog braka. Zbog toga je tražila od suda da zaštiti nju i njeno troje dece.

 

Žena kojoj je Viktorija Bekam ukrala život: Shvatila sam da su birali izgled, a ne glas (FOTO)

 

Kako prenosi portal TMZ, Stiven Belafonte je pevačicu udarao i davio, te gurnuo na pod, a ovo je potkrepila fotografijama modrica i povreda na svom telu.

 

foto: Profimedia

Mel, koja je prošlog meseca podnela papire za razvod od producenta, navodi da je zlostavljanje počelo još u prvoj godini njihovog braka 2007. godine. Ona kaže da su povrede bile veoma vidljive na njenom telu, te da ju je posle toga terao da u javnosti govori da se povredila jer je trčala u visokim potpeticama.

 

Sve je to, kako kaže, ostavilo strašne posledice na njeno emotivno i fizičko zdravlje, pa se 2014. predozirala lekovima. Popila je punu bočicu aspirina, a on joj nije dozvolio da pozove hitnu pomoć, zaključao je u spavaćoj sobi i rekao joj da može da umre.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker