i šta sad?

Uložila je ČITAVO BOGATSTVO, a dobila — podsmeh i debakl: Dženifer Lopez doživela je sunovrat koji nikada nije očekivala

0

Iako je imala plan da se spektakularno vrati na najviši nivo kad je u pitanju njena karijera, Dženifer Lopez doživela pad kom se nije nadala

Dženifer Lopez doživljava teške trenutke u svojoj karijeri
Dženifer Lopez doživljava teške trenutke u svojoj karijerifoto: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

Slavna latino diva Dženifer Lopez mislila je da kreće u poduhvat svoje karijere kada je uložila milione u poslovni projekat i promociju albuma This is Me... Now.

 

Sve je propratila velika reklamna kampanja, marketing, a sve to trebalo je da ima samo jedan rezultat, najuspešniji album njene karijere i svojevrsnu krunu njenog dosadašnjeg rada.

 

Ipak, godinu dana kasnije, ne samo da nije postigla željene rezultate i popularnost, već je Džej Lo neretko na meti podrugljivih komentara, kritika i šala na internetu, a čini se da je željeni uspeh izostao.

 

 

Zbog čega se to desilo i kako je došlo do sunovrata?

 

Album This is Me... Now zapravo je trebalo da Džej Lo vrati na velika vrata po pitanju njene karijere. Iako je ona uvek sveprisutna u medijima, njena karijera pevačice dugo nije bila na onim granama kao nekada, već se više posvetila glumi, a posebno su interesantni njeni ljubavni i porodični odnosi, kao i njeni uvek posebni modni izbori.

 

U kontekstu odnosa sa njenim suprugom Benom Aflekom, Džej Lo je umela da "iskoristi" potencijal te priče. Nakon što su raskinuli pre dve decenije, par se mnogo godina kasnije sreo, pomirio, a potom i venčao, zbog čega su jedan od najpopularnijih i najkomentarisanijih poznatih parova. Podsetimo, oni su u braku već gotovo tri godine, a kako bi pojačala marketing oko objavljivanja novog albuma, ona je snimila i dokumentarac This is Me... Now: A Love Story, gde je oživljena njihova romansa.

 

Dženifer ipak sada uživa u braku s Benom
Dženifer ipak sada uživa u braku s Benomfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Međutim, mediji su pisali da Aflek nije zbog toga srećan, te da im je dobro uzdrmalo brak.

 

Na sve to, Dženifer je uložila još mnogo novca za dokumentarac koji je pratio priču oko nastanka ovog projekta, ali umesto željenog publiciteta i porasta popularnost, Džej Lo je doživela debakl.

 

Njen album dobio je mnogo negativnih komentara, ocenjen je prosečnim, prodaja karata za koncerte ide veoma loše, a dokumentarac je predmet pošalica na internetu.

 

Paparaci su uslikeli Dženifer Lopez u ne tako dobrom raspoloženju
Paparaci su uslikeli Dženifer Lopez u ne tako dobrom raspoloženjufoto: BG046 / INSTAR Images / Profimedia

Ipak, znajući Džej Lo, nema sumnje da će naći način da se iz ovoga izvuče — još jača!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

 

makonda-tracker