šta bi?

Da li je ovo NAJVEĆA LAŽ glumice ikada? Dženifer Lopez na METI KRITIKE zbog izjave koja je zapalila društvene mreže

0

Iako je njena namera bilia da se priseti starih vremena i slave koju je tada imala, svima je bilo jasno, da je ovo bio - pun promašaj.

foto:  EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica i pevačica Dženifer Lopez je našla se u centru pažnje pisanja medija nakon što je publika pred kojojm se našao klip koji je urađen povodom filma "Ovo sam ja… sada: ljubavna priča".

 

U filmu, koji služi kao multimedijalni pratilac za njen istoimeni album, Lopez se priseća svoje mladosti. Ona pušta razbarušenu kosu da pada preko ramena, baš kao što je to činila davno, kada je bila veoma mlada.

 

- Volim da ovako pustim kosu. Podseća me na vreme kad sam imala 16 godina, kad sam živela u Bronksu, trčala sam stalno gore-dole po bloku. Luda devojčica koja je nekada bila veoma divlja - kaže Lopezova, pa dodaje:

 

 

- Nema ograničenja - dodaje pevačica. 

 

Prvobitni snimak, koji je Prime Video postavio ranije ovog meseca i koji je prikupio 10,2 miliona pregleda, dobio je gomilu podrugljivih komentara.

 

@whoisadiv jlo please leave us alone PLEASE 😩😩😩 #Jlo #jenniferlopez #fyp #thebronx #nyc ♬ original sound - Alex Duncan IV

 

- Nisam imao pojma da je Dženi iz Bloka - našalio se jedan korisnik, a drugi je dodao:

 

- Mislim da bi joj se dopala pesma "Dženi from the Blok", rugala joj se druga osoba, misleći na njen hit iz 2002.

 

Nekoliko korisnika iz Bronksa takođe se je ostavilo komentare ispod njenog videa - i nisu svi bili pozitivni.

 

- Džej Lo, nismo trčali gore-dole po bloku, nismo to radili kad si bila dete - glasio je jedan od njih, a drugi se nadovezao:

 

 

- A po kom bloku ste trčali gore-dole -nastavio je korisnik. „Imate li neki snimak ovoga? Imate li neku svoju sliku u Bronksu? Slike na kojima si normalno dete u Bronksu?"

 

- Cela ova priča o njenom pokušaju da bude više povezana i normalnija neće  baš uspeti - zaključio je jedan od njih.

 

U drugom video snimku, drugi korisnik je pevačicu nazvao "demonom haosa".

 

 

- Džej Lo je zabludni demon haosa - naveo je korisnik, dodajući da čak ni ne veruje da je ona i "iz Njujorka", a drugi je bio baš nemilosrdan:

 

- Iz kog bloka ste iz JLO-a?Ostavite nas na miru, molim vas - glasio je komentar.

 

Treći korisnik je napisao:

 

Dozvolite da vam pokažem blok - nastavio je još jedan korisnik društvenih mreža.

 

- Uopšte ne mrzim Džej Lo. Znam da je išla u školu ovde, stvarno je smešno videti je kako predstavlja blok i znajući da je išla u srednju školu u Throgs Neck-u… Mislim da je to urnebesno - zaključila je.

@whoisadiv jlo please leave us alone PLEASE 😩😩😩 #Jlo #jenniferlopez #fyp #thebronx #nyc ♬ original sound - Alex Duncan IV

Kako je objavio The Post, pevačica „Let’s Get Loud” je nedavno otkazala nekoliko datuma turneje bez objašnjenja.

 

Predstojeća turneja „This is Me… Nov” je njena prva turneja u poslednjih pet godina. Otkazala je termine od 22. do 30. avgusta.

 

Prema Ticketmaster-u, pevačica neće nastupiti u Nešvilu u Tenesiju; Nju Orleans, Luizijana; Raleigh, Severna Karolina; Atlanta, Georgia; Hjuston, Teksas; Klivlend, Ohajo; i Tampa, Florida.

 

Lopezin film i album koji je usledio je nastavak njenog hita iz 2002. godine „This Is Me… Then“ i sadrži detalje o ponovnom rasplamsavanju njene romanse sa sadašnjim suprugom Benom Aflekom.

 

Bonus video:

Ljubav između Džej Lo i Bena Afleka ponovo cveta 

 

 

makonda-tracker