šta je istina?

Tvrdi da je i Aleks Rodrigez s njom varao Džej Lo! Glumica i pevač ODAVNO su raskinuli, ali tajna je isplivala na videlo

0

Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk već godinama nisu u vezi, ali pojavile su se šokantne informacije.

Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk u danima ljubavi
Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk u danima ljubavifoto: EPA/JUSTIN LANE

Bivši Plejboj model, Zoe Gregori, tvrdi da se viđala sa Džastinom Timberlejkom još dok se on zabavljao s glumicom Kameron Dijaz!

 

Ova poznata plavuša, koja sada ima 49 godina, otkrila je za Dejli Mejl da je upoznala 6 godina mlađeg Timberlejka u Plejbojevoj vili i da je ona prva prišla njemu.

 

Premda se Timberlejk do sada nije oglašavao, mnogi veruju da je ovo istina, jer je pevač imao mnoštvo skandaloznih ispada u karijeri koje mu fanovi još nisu zaboravili.

 

Navodno, premda ju je inicijalno odbio, uz reči da se zabavlja sa Kameron Dijaz, popustio je kada mu je Zoe rekla da "ona sada nije tu sa njim".

Ona je istakla da nije bila intimna sa Timberlejkom, ali su se "dobro zabavili".

 

 

Ova žena je otkrila još jednog muškarca s kojim je navodno bila, a reč je o Aleksu Rodrigezu, koji je u to vreme bio u vezi sa Dženifer Lopez, s kojom se verio svea par nedelja kasnije!

 

Nije fer što je to radio sa mnom dok je nije verio — istakla je Gregori.

 

 

Ovo nije prvi put da Džastina Timberlejka optužuju za varanje, pa je, tako, Brtini Spirs tvrdila da ju je tokom veze varao, a kada mu je supruga Džesika Bil bila trudna sa drugim zajedničkim detetom, uhvaćen je kako se mazi s glumicom Ališom Vejnrajt, da bi posle istakao da "nije prevario suprugu" i da je to bila samo njegova "pogrešna procena".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin iz spota Dženifer Lopez

 

makonda-tracker